Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

bu sitede kimse kimseye cevap vermiyor ama ben yinede yazım bende hamileyim hamileyim ilk aşılama ile hamile kaldım.Yumurtlamadan 14 gün sonra beta hcg değerim 165 çıktı doktorum çok iyi dedi.Pazartesi tekrar kan vericem cevap yazmıyosunuz ama en azından dua bari edin hoş burda kimse kimseyi takmıyorrrrrrrrrr:52::49:

bu sitede kimse kimseye cevap vermiyor ama ben yinede yazım bende hamileyim hamileyim ilk aşılama ile hamile kaldım.Yumurtlamadan 14 gün sonra beta hcg değerim 165 çıktı doktorum çok iyi dedi.Pazartesi tekrar kan vericem cevap yazmıyosunuz ama en azından dua bari edin hoş burda kimse kimseyi takmıyorrrrrrrrrr:52::49:

Allah saglıkla tamamına erdirsin. Bu sitede bir çok yerde karşılıklı yazılan yerler var ama sanırım bu başlık biraz durgun...

Bende sat tarihimi karıştırdım birtrlü nezaman olduğum aklıma gelmiyor yoğunluktan dolayı ama gecitiğine eminim geçenhafta kan tahlili yaptprdım sonuç 1.1 çıktı doktor negatif dedi ama hala adet görmedim birr yandan hamile olsaydım tahlil sonucum yüksek çıkardı diyorum biryandanda birdha baktırayım diyorum yardımcı olursanız sevinirim

tebrikler hamilesin doktorunda söylemiş zaten gayet iyi oldugunu neye cevap beklediğini anlayamadım ?

Bende sat tarihimi karıştırdım birtrlü nezaman olduğum aklıma gelmiyor yoğunluktan dolayı ama gecitiğine eminim geçenhafta kan tahlili yaptprdım sonuç 1.1 çıktı doktor negatif dedi ama hala adet görmedim birr yandan hamile olsaydım tahlil sonucum yüksek çıkardı diyorum biryandanda birdha baktırayım diyorum yardımcı olursanız sevinirim

valla canim son adet tarihi bilmeden birsey soylemek anlamsiz ama kanda baktirali 1 hafta olmus sansini bir daha dene istersen

cnm bende asilama ile kaldim 14 cu gunde beta m 645 cikmisti ikinci asilamamda ama ben utrogestan kullandim o yuzden yuksek olabilir heralde bebisim dogdu 24 gunluk suanda allah kucagina almayi nasip etsin

git bence baktir 5 in alti negatif ama erken yaptirmisindir belki yada kistin felan varsa erken teshisle atlatabilrsin bekleme git ben 16 ay bekledim esimde az sorunmus bosuna beklemisiz

arkadaşlar selam.. ayın.3 de çatlama ignesi oldum doktor ayın 4 u gecesi ilişki birde 5 i sabahı ilişki dedi. ayın 12 sindede dayanamayarak kan tahlili yaptırdım.2.65 çıktı deger.. bu durumda negatif oluyor ama çok erken baktırmış olabilir miyim sizce? geçen 0.1 lerdeydi degerim çünkü yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..

arkadaşlar selam.. ayın.3 de çatlama ignesi oldum doktor ayın 4 u gecesi ilişki birde 5 i sabahı ilişki dedi. ayın 12 sindede dayanamayarak kan tahlili yaptırdım.2.65 çıktı deger.. bu durumda negatif oluyor ama çok erken baktırmış olabilir miyim sizce? geçen 0.1 lerdeydi degerim çünkü yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..

cnm merhaba bende bu ayın 5 inde iğne oldum ve senin gibi dayanamayıp ayın 13 de test yaptırdım ve sonuç 2.88 çıktı.Doktorum olsaydı daha yüksek çıkardı ama 9. gün çok erken biraz daha bekleyip testi tekrarlıyalım dedi.ama bu benim 3. iğnem ve iğnenin içinde hcg hormonundan dolayı bu değer 15 güne kadar sıfırın üstünde çıkabiliyor.benim 1 de çıktığı oldu 3.23 de.ama inşallah allahım mucizelerimizi yollar..

bugün doktora gittik keseyi gördük sğlıklıymış ama kalp atışını henüz duyamadık 5 haftalıkmış :)

Merhaba öncelikle çok sevindim senin adına.Allah kucağına almayı nasip etsin ( hepimize inş)
Ben de 12 ocakta doktora gittim. 10 ocakta beta hcg 2603,8 olarak çıktı 12 sinde gittim 5 haftalık denildi. ultrasonda kese göründü gözün aydın dediler. 7*4 mm olarak dediler. Senin belli mi? 15 gün sonra yine gel dediler. Ara ara ben de damla halinde kan geliyor normal midir sizce? Siyah renkli silindiğinde görünüyor..

arkadaşlar günaydın.ben ayın 2sinde 2 gün gecikmeyle normal adet oldum.eşim hastaydı bu yüzden sıkıntıdan gecikmişti.fakat bikaç gündür kendimde bi tuhaflık hissediyorum,sürekli ağrım var.bu sabah idrar testi yaptım ve ilk defa bir silik çizgi çıktı testte.hamile olduğumu sanmıyorum,artık bu ayın yumurtlama dönemindeyim ve geçen ayı düşünürsek nerdeyse 6 haftalık gebelikte o çizgi silik çıkmaz diye düşünüyorum.merak ettiğim şey acaba o streste düşük yapmış olabilir miyim?o yüzden mi çizgi silik çıktı?

slm arkadaslar adetten bir gun once degerim 15 cikti adet gunum 45 cok moralim bozuluyodu artmaz diye ama adetten 4 gun sonra bugun degerim 522 olmus doktor cok guzel artmis demis esime cok sevindim anlatamam rabbim isteyen herkese nasip etsin insaallah:52::46::21::9::nazar:

arkadaşlar günaydın.ben ayın 2sinde 2 gün gecikmeyle normal adet oldum.eşim hastaydı bu yüzden sıkıntıdan gecikmişti.fakat bikaç gündür kendimde bi tuhaflık hissediyorum,sürekli ağrım var.bu sabah idrar testi yaptım ve ilk defa bir silik çizgi çıktı testte.hamile olduğumu sanmıyorum,artık bu ayın yumurtlama dönemindeyim ve geçen ayı düşünürsek nerdeyse 6 haftalık gebelikte o çizgi silik çıkmaz diye düşünüyorum.merak ettiğim şey acaba o streste düşük yapmış olabilir miyim?o yüzden mi çizgi silik çıktı?

canim yumurta gec dollenmis olabilir herseyi goz onunde bulundurmak lazim bence en kisa zamanda kanda baktir yada bir doktora gorun

slm arkadaslar adetten bir gun once degerim 15 cikti adet gunum 45 cok moralim bozuluyodu artmaz diye ama adetten 4 gun sonra bugun degerim 522 olmus doktor cok guzel artmis demis esime cok sevindim anlatamam rabbim isteyen herkese nasip etsin insaallah:52::46::21::9::nazar:

TEBRİKLER CANIM BENİMDE ADET GUNU 48.8 CIKTI
3 GUN SONRA 252.84 CIKTI
ONDAN 6 GUN SONRA 1761.66 ÇIKTI :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım ikinci çizgimi silik çıktı? eger silik bile çıktıysa hamilesin tatlım... silik olması demek hormon mikterının henüz az olması demektir...

tebrikler canım... değerin katlanarak artmış

merhabalar aranıza yeni katıldım ben pko hastasıyım 2yaşında kızım var 2. bebeği düşünüoduk geçen ay başladık çalışmalara bu ay adete 10gün kala rahatsızlandım hastaneye gittim kan testim 1.20 çıkmış negatif dediler.şimdi hastalanmama 4gün kaldı sizce varmıdır:?

Back
X