Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

sAT 1 EYLÜL 1ekimde 33 bugünde 77 çıktı artışım azmış 11 inde tekrar yaptırıcam. Doktor kötü ihtimeller daha yüksek dedi hayırlısı :( hcg artışım yavaş :(

Kızlar merhaba..Günlerdir burayı okuyodum yeni üye sayılırım ilk defa yazıyorum. Sat 28 Ağustos. adetim gecikince 30 eylülde test yaptırdım 139,5 çıktı. Doktor değer çok düşük dedi moralimi çok bozdu. Bugün tekrar test yaptırdım yani 5 gün sonra 1057 çıktı yani katlanarak artmış çok şükür. Değeri düşük olanlar umutsuzluğa kapılmasın. Doktorlar en kötüsünü söylüyor her zaman.

arkadaşlar adet günüm bugündü ve bugün test yaptırdım 151 çıktı nasıl sizce .burda yazılanları okuyunca şimdi sanki daha çok olmalıymış gibi geldi

Benim 3 gün önce yani salı günü hcg değerim 281,90 dı. Doktor düşük değerin dedi. Bu gün yani cuma ölçtürdüm 1970 çıktı. Nasıl bu kadar arttı bilmiyorum ama haftaya gel ultrasonda görelim bebeği dedi.. Hadi bakalım hayırlısı..

arkadaşlar adet günüm bugündü ve bugün test yaptırdım 151 çıktı nasıl sizce .burda yazılanları okuyunca şimdi sanki daha çok olmalıymış gibi geldi

2 günde bir 2 katına yakın arttığını düşünürsek değerin düşük değil ama doktorların değerlendirmeleri de farklı oluyor. Adetten 4 gün sonrası için benim 281,90 çıkmıştı doktor bu değer düşük dedi. 3 gün sonra yaptırdım 1970 çıktı bende anlamadım. Başka doktora gösterdim o da normalden fazla artış olmuş ama nırmal değere gelmiş dedi.. yani benimki nerdeyse 7 katına çıkmış. Bir de bence tahlili her yapan kişiden kişiye göre de değişiyor..

kızlarrrr kan testi yaptırdım veee hamileyimmmm.. 400 lerde çıktı değerr...:49:
doktor alttan ultrasından baktı.. henüz doğum kesem belli değil.. çok yeniymiş.. haftaya bakıcak tekrar..
inşallah şu kese de tam çıkar da hayırlısıyla bebişim doğar :34:

doktor alttan ultrasından baktı.. henüz doğum kesem belli değil.. çok yeniymiş.. haftaya bakıcak tekrar..

Allah hayırlı etsin inş. tüm güzel dileklerin gerçekleşsin..

yumurtlamadan 6 gün sonra kan baktırmıştım 0.450 gibi bişey çıktı. yükselme olasılığı varmı bu değerin bugün 12.günümdeyim 2 gün var regle

Son düzenleme:
en son 21 eylül oldum regl

daha yeni regli olmussun suanda ancak yumurtlama döneminde olabılırsın.suanda çıkmaz zaten eğer varsa bile yenı oluşuyrdur.regli olmassan önce idrarda bak ondan snra kan yaptır.boşuna kan aldırma yanı o strese girme

Tebrikler,çok sevindim darısı başıma inşallah.. Dualarını bekliyorum.. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..

arkadaşlar bi sorum olacak cevaplarsanız sevinirim

adet tarihim bugündü idrarda çok silik çıktı çizgi kan da yaptırdım 18,45 çıktı sizce nasıl bir değer son adet tarihim 11 eylül:26:

arkadaşlar bi sorum olacak cevaplarsanız sevinirim

adet tarihim bugündü idrarda çok silik çıktı çizgi kan da yaptırdım 18,45 çıktı sizce nasıl bir değer son adet tarihim 11 eylül:26:

bence normal gibi belki geç döllenme olmustur bu şekılde saglıklı dogum yapan kişilere şahıdım 2 gun sonra tekrar yaptırırsanız bellı olur benım 5 ggun gecmıstı 25 cıkmıstı ertesı gun 5 çıkmıstı kımyasal gebelık denıldı ama senın henuz adet gunun endişelenme

merhabalar...
Benim sat 2 eylüldü 02 ekimde kan değerim 2620 çıktı.Doktora başlamadım yani ultrasona girmedim girince keseyi görürüm inşallah

merhabalar...
Benim sat 2 eylüldü 02 ekimde kan değerim 2620 çıktı.Doktora başlamadım yani ultrasona girmedim girince keseyi görürüm inşallah

benmde sat 29 ağustos 29eylülde 2230 1ekimde 4211 çıktı ben de başlamadım doktora haftaya cuma giricem ultrasona inşallah

transferin
9.günü 12
11.günü 21
15.günü 130
17.günü 180 çıktı
bu durum nasıl bir yorum getirir
kötümü sonuçlarım
bu tür deneyim yaşayan var mı aranızda..

Back
X