Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım heran herşey olabilir adetin geçmeden ümitsizliğe kapılmabenimde 2,39 çıktı batımda 16 sı falan bakalım zor tutuyorum kendimi bugün test yaptırmamak için ama korkuyorumda
![]()
bence sen hamilesinçok okuyorum burda bi hafta kala felan normalde o degerle cıkıyo benim öyle olsaydı biraz ümitlenirdim hayırlısı olsun tabi hakkımızda inşallah gönlünden geçenler hayırlarla serilir önüne
![]()
bugün gidip birdaha yaptırsammı değerin yükselmesi gerekir sonuçta dimi?
Kaç gün önce çıktı o değer? Gerçi anladığım kadarıyla daha 1 hafta falan var. bu kadar acele etmesen. Eltimin hamile kalmadan 2 ay önce adetine bir hafta kala değeri 7 küsür çıktı. Ama tam gününde adet oldu. Bence az daha sık dişini, daha çok erken. Hele ilk testi adetine 11 gün kala yaptırmışsın. Yani daha yumurtladığın 3 gün olmuşken. Yumurtan döllenmişse bile çıkması mümkün değil ki o kadar erken. 10 gün sonra rahme yerleşiyor döllenen yumurta. Ve ondan sonra hcg salgılanmaya başlıyor.
3 gün önce o değer çıktı canım şuandada adetime 6-7 gün var dediğin doğru ama eğer gebelik varsa değerin 2 ye katlaması gerektiğini söylüyorlar kanda kesin sonucu 1 hafta kala alabilirsin diyolar her kafadan bi ses çıkıyor. ayrıca elimde değil insan ister istemez merak ediyor.![]()
sigara içmek istiyorum bennnnnnnnnnnnnnnnn![]()
ya kızlar ben bişey sormak istiyorum
benim sat tarihim 11.09.2012
gebelik tahlilini 06.10.2012 de yaptırdım 18 çıktı
şimdi tekrar yaptırdım 09.10.2012 77 çıktı
sizce bu yükseliş nasıl sanki burdaki arkadaşlara bakarak sanki benim değerim düşük gibi geldi bana...
cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar...
Neyi sayacagini anlayamadım soruna anladığım kadarıyla cevap vereyim...ya bi şey aklıma takıldı kızlar benim adetim ortalama 30 günde bir oluyo son adet tarihim 16 eylül ama doktor ayın 27sinde baktı beş tane yumurtam oluşmuştu ben ne zaman yumurtlamış oluyorum:S bide aynı gün çatlatma ignemi vurdu ben çatlatma ignesi vuruldugum günden mi saymalıyım :44:
kızlar adetime ortalama 5 gün var(düzensiz oluyo en az 5 gün yani) kan degeri sonucum 0.600 sizce yinede hamile olabilir miyim![]()
ya kızlar ben bişey sormak istiyorum
benim sat tarihim 11.09.2012
gebelik tahlilini 06.10.2012 de yaptırdım 18 çıktı
şimdi tekrar yaptırdım 09.10.2012 77 çıktı
sizce bu yükseliş nasıl sanki burdaki arkadaşlara bakarak sanki benim değerim düşük gibi geldi bana...
cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar...
bu konudada yardımcı olabilirmisinizz
hayır canım cok iyi tabi yine ihmal tme 2 yada 3 günde bir yaptır tebrik ederim
ya çok teşekkür ederim içime su serptin bu benim beşinci 1 .kürtaj oldum 6.haftalıkken
diğer 4 ü kimyasal onun için çok korkuyorum sence doktora ne zaman gitmeliyim. en son kimyasal dan sonra genetik testler yapıldı mthfr 677 heterezigot diye bişey var kimi doktor iğne kullanman lazım diyor kimi sadece aspirin yeter diyor bende aspirin kullanıyorum.
5 gün kala için en az değerin 5 ve üstü olması lazim oysa burdaki değer 0. 600 küsur yani 0 değer zaten o noktadan öncekini baz alman lazım oda dediğim gibi 5. 600 kusurlu bişey olması lazimki bir gebelik var denmesi lazım 5 ten aşağı cikan değerler negatif.. adet geçincede 5 çıksa bile negatif oluyor ...
canım ben ne zaman gidecegin konusunda bi şey söyleyemem hamile bayanlar var burada onlara sor istersen o süreç nasıl işliyor neler yapman lazım diye bizlerede dua et![]()