Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım heran herşey olabilir adetin geçmeden ümitsizliğe kapılma :16:benimde 2,39 çıktı batımda 16 sı falan bakalım zor tutuyorum kendimi bugün test yaptırmamak için ama korkuyorumda :(

canım heran herşey olabilir adetin geçmeden ümitsizliğe kapılma :16:benimde 2,39 çıktı batımda 16 sı falan bakalım zor tutuyorum kendimi bugün test yaptırmamak için ama korkuyorumda :(

bence sen hamilesin:46: çok okuyorum burda bi hafta kala felan normalde o degerle cıkıyo benim öyle olsaydı biraz ümitlenirdim hayırlısı olsun tabi hakkımızda inşallah gönlünden geçenler hayırlarla serilir önüne:42:

bence sen hamilesin:46: çok okuyorum burda bi hafta kala felan normalde o degerle cıkıyo benim öyle olsaydı biraz ümitlenirdim hayırlısı olsun tabi hakkımızda inşallah gönlünden geçenler hayırlarla serilir önüne:42:

bugün gidip birdaha yaptırsammı değerin yükselmesi gerekir sonuçta dimi?

bugün gidip birdaha yaptırsammı değerin yükselmesi gerekir sonuçta dimi?

Kaç gün önce çıktı o değer? Gerçi anladığım kadarıyla daha 1 hafta falan var. bu kadar acele etmesen. Eltimin hamile kalmadan 2 ay önce adetine bir hafta kala değeri 7 küsür çıktı. Ama tam gününde adet oldu. Bence az daha sık dişini, daha çok erken. Hele ilk testi adetine 11 gün kala yaptırmışsın. Yani daha yumurtladığın 3 gün olmuşken. Yumurtan döllenmişse bile çıkması mümkün değil ki o kadar erken. 10 gün sonra rahme yerleşiyor döllenen yumurta. Ve ondan sonra hcg salgılanmaya başlıyor.

Kaç gün önce çıktı o değer? Gerçi anladığım kadarıyla daha 1 hafta falan var. bu kadar acele etmesen. Eltimin hamile kalmadan 2 ay önce adetine bir hafta kala değeri 7 küsür çıktı. Ama tam gününde adet oldu. Bence az daha sık dişini, daha çok erken. Hele ilk testi adetine 11 gün kala yaptırmışsın. Yani daha yumurtladığın 3 gün olmuşken. Yumurtan döllenmişse bile çıkması mümkün değil ki o kadar erken. 10 gün sonra rahme yerleşiyor döllenen yumurta. Ve ondan sonra hcg salgılanmaya başlıyor.

3 gün önce o değer çıktı canım şuandada adetime 6-7 gün var dediğin doğru ama eğer gebelik varsa değerin 2 ye katlaması gerektiğini söylüyorlar kanda kesin sonucu 1 hafta kala alabilirsin diyolar her kafadan bi ses çıkıyor. ayrıca elimde değil insan ister istemez merak ediyor. :ssz:

3 gün önce o değer çıktı canım şuandada adetime 6-7 gün var dediğin doğru ama eğer gebelik varsa değerin 2 ye katlaması gerektiğini söylüyorlar kanda kesin sonucu 1 hafta kala alabilirsin diyolar her kafadan bi ses çıkıyor. ayrıca elimde değil insan ister istemez merak ediyor. :ssz:

Evet değer ikiye katlanmalı ama bebek rahme yerleştikten sonra hcg ikiye katlana katlana gidiyor diye biliyorum. İçin rahat etmeyecekse yaptır kan testi o zaman :)

sigara içmek istiyorum bennnnnnnnnnnnnnnnn :(

ben istemekle kalmıyorum içiyorum:ssz: hiç ümidim yok hani 2 3 olsa biraz ümitlenciktim:40: hayırlısı olsun bende yarın bi daha yaptırıyım katlanmışsa hamileyimdir diye düşündüm ama babam dr o cuma gününe kadar yapmıcaz dedi napıyım bende beklicem yada gizli gizli gider başka klinikte yaptırırım:52:

ya bi şey aklıma takıldı kızlar benim adetim ortalama 30 günde bir oluyo son adet tarihim 16 eylül ama doktor ayın 27sinde baktı beş tane yumurtam oluşmuştu ben ne zaman yumurtlamış oluyorum:S bide aynı gün çatlatma ignemi vurdu ben çatlatma ignesi vuruldugum günden mi saymalıyım :44:

Son düzenleme:
ya kızlar ben bişey sormak istiyorum
benim sat tarihim 11.09.2012
gebelik tahlilini 06.10.2012 de yaptırdım 18 çıktı
şimdi tekrar yaptırdım 09.10.2012 77 çıktı
sizce bu yükseliş nasıl sanki burdaki arkadaşlara bakarak sanki benim değerim düşük gibi geldi bana...
cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar...

sizce bu yükseliş nasıl sanki burdaki arkadaşlara bakarak sanki benim değerim düşük gibi geldi bana...

hayır canım cok iyi tabi yine ihmal tme 2 yada 3 günde bir yaptır tebrik ederim

evet arkadaşlar geçen hafta doktor 10 sonra gel dedi ama ben sabredemedim. dün gittim ve keseyi gördük içinde de susam kadarbişi vardı :)) 6 haftalık gebesin dedi doktor..
2 hafta sonra da nasip olursa kalp atışlarını dinleyeceğiz. umarım herkes sağlıklı ve hyırlısıyla bebişlerine kavuşur

ya bi şey aklıma takıldı kızlar benim adetim ortalama 30 günde bir oluyo son adet tarihim 16 eylül ama doktor ayın 27sinde baktı beş tane yumurtam oluşmuştu ben ne zaman yumurtlamış oluyorum:S bide aynı gün çatlatma ignemi vurdu ben çatlatma ignesi vuruldugum günden mi saymalıyım :44:
Neyi sayacagini anlayamadım soruna anladığım kadarıyla cevap vereyim...
Adet olduğunzaman rahim temizliyor kendini ve yumurtlama olayı başlıyor bu yumurtalar belli bir olgunluğa erisiyor buda dollenmeye uygun olduğu zaman dr çatlama iğnesini vuruyor ve ilişki günleri vermiş olması lazim ... Yani yumurtlamis ve gebe kalmak için en verimli hale gelmiş ki yumurtan çatlama iğnesi yapılmış... Iğneden 1 gün sonra ilişki bir gün ara bir gün ilişki yine bir gün ara ve ilişki ordan sonrasi serbest...
Ogunlerde ilişki olduysa eger yumurta sayın çok iyi.. ilişkiler den sonraki 14. Gün idrar testi silikte olsa sonuç veriyor genelde... Yada adet gecikmesini bekle öylesi daha mantıklı...

Testi erken yaptirmissiniz.. değerlerin gözünüze düşük gorunmesi gayet normal.. yazdığınız tarihler arasında bhcg gayet güzel artış göstermiş... Yanlız tekrarı mutlaka istenecektir çünkü suan tam rahime yerleşme aşamasında bu dönemde embriyo tutundugu zaman bhcg artışı 2 günde 2 Ye katkayacak sekilde artış gösterir buda gebeligin kese olusana kadar yolunda gittiğini gösterir..
Testi surekli ayni merkezde tekrar edin merkezden merkeze degerler değişebiliyor...

bu konudada yardımcı olabilirmisinizz

5 gün kala için en az değerin 5 ve üstü olması lazim oysa burdaki değer 0. 600 küsur yani 0 değer zaten o noktadan öncekini baz alman lazım oda dediğim gibi 5. 600 kusurlu bişey olması lazimki bir gebelik var denmesi lazım 5 ten aşağı cikan değerler negatif.. adet geçincede 5 çıksa bile negatif oluyor ...

hayır canım cok iyi tabi yine ihmal tme 2 yada 3 günde bir yaptır tebrik ederim

ya çok teşekkür ederim içime su serptin bu benim beşinci 1 .kürtaj oldum 6.haftalıkken
diğer 4 ü kimyasal onun için çok korkuyorum sence doktora ne zaman gitmeliyim. en son kimyasal dan sonra genetik testler yapıldı mthfr 677 heterezigot diye bişey var kimi doktor iğne kullanman lazım diyor kimi sadece aspirin yeter diyor bende aspirin kullanıyorum.

ya çok teşekkür ederim içime su serptin bu benim beşinci 1 .kürtaj oldum 6.haftalıkken
diğer 4 ü kimyasal onun için çok korkuyorum sence doktora ne zaman gitmeliyim. en son kimyasal dan sonra genetik testler yapıldı mthfr 677 heterezigot diye bişey var kimi doktor iğne kullanman lazım diyor kimi sadece aspirin yeter diyor bende aspirin kullanıyorum.

canım ben ne zaman gidecegin konusunda bi şey söyleyemem hamile bayanlar var burada onlara sor istersen o süreç nasıl işliyor neler yapman lazım diye bizlerede dua et :49:

5 gün kala için en az değerin 5 ve üstü olması lazim oysa burdaki değer 0. 600 küsur yani 0 değer zaten o noktadan öncekini baz alman lazım oda dediğim gibi 5. 600 kusurlu bişey olması lazimki bir gebelik var denmesi lazım 5 ten aşağı cikan değerler negatif.. adet geçincede 5 çıksa bile negatif oluyor ...

tşk cevaplar için en azından ümitlenmem:46:

canım ben ne zaman gidecegin konusunda bi şey söyleyemem hamile bayanlar var burada onlara sor istersen o süreç nasıl işliyor neler yapman lazım diye bizlerede dua et :49:

emin olunki hepinize dua ediyorum bununla ilgili çok yıprananlardan biriyim ben de allah en kısa zamanda hepimizi çocuk sahibi yapar İNŞALLAH

Back
X