hmm o zaman bende 2 gün sonra bir kadın doğum uzmanına gideyim , tam bilgi alayım hemde kafam rahat etsin,
hala şoktayım aptal gibi geldim eve donuk donuk :)
yaklaşık 1,5 yıllık evliyim geçen ay başladık denemeye olmadı hemen bittim çöktüm olmıcak sanmaya başlamıştım , geçen ay günüm geçmişti tahlil yaptırdım sonucu almadan dönüşte kanamam başladı kimyasal heralde dedim kendi kendime, sonuçta negatifmiş zaten, bu ay hiç umudum yoktu dedim ki günüm geçse bile tahlil yaptırmıcam , düşünmicem, geçen ay çok üzüldüm ağladım ağladım çok hazırlamıştm heveslenmiştim, internetten bakıyorum yumurtlama günü diye bişy varmış diorm ateş ölçüorm vs sayıorm günleri çok uğraştım ama olmadı sonra bittim psikolojik olarak , kv her telefonda soruyor cadı kadın , eltim hamile kaldı hergün arıyor hani sizde niye yok diye, daha dün aradı eşim telde nasılsınız dedi, kv ve kp akrabalarından hamile kalanları sayıyor şunlar şunlar hamile sizde bişy yok diye, çok üzülmüştüm dün

her telde sokuyor lafları zoruma gidiyor çünki kime ne bizden,sabahta sonuç için beklerken kapıda hep dua ettim rabbim elimi boş koyma , şunlara fırsatımı verme benden uzak tut, uğraşmasınlar dedim, banada evlat layık gör diye nası okudum
RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN HALA İNANAMIYORUM HEP HEVESLENİYORDUM BURDAKİLERE, DUA EDİYORDUM MORAL VERİYORDUM , RABBİM İSTEYEN HERKESE ÖYLE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP EYLESİN Kİ, KUCAKLARINI BOŞ KOYMASIN İSTEYEN HERKESE VERSİN MEVLAM, ALLAH NE MURADINIZ VARSA VERSİN SİZİNDE, ÇOK YARDIMCI OLDUNUZ , RABBİM GÖNLÜNÜZDEKİNİ VERSİN MADDİ MANEVİ, SIKINTILARINIZDAN KURTARSIN İNŞ. YARDIMCI OLDUGUNUZ İÇİN ÇOK TŞK EDERİM
BANA DA DUA EDİN DE BİŞY OLMADAN HAYIRLISIYLA ATLATIYIM ŞU DÖNEMİ NOLUR.