Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

D kontrol hapı kullandığım beri ve kürtaj yaptti
rdigimdan beri iyani 1 yıldır. Bu ay dk hapıni bıraktım bakalım. polikistikoverim var ondan olabilir dedi Dr ve tiroid hastasıyım . 2 gün yogun olursa sorun olmaz demişti Dr um.ama benim günde bir kere kanama oluyo ertesi günde biraz uçüncü güne hic gelmiyor.bu ay resmini çektim dr istemişti. Bu ay doğum kontrol hapı olmadan adet olmazsa doktora gideceğim . Inşallah hamileyimdir de bunun için giderim doktora.
İnşallah Allah gönlüne göre versin ama çok odaklanip sürekli dusunmek insann sinirlerini yipratiyor oyuzden istenmeyen sonuclar cikinca üzülüyoruz

Merhaba herkese ben de bugün kan testi yaptırdım değerinm 5.7 adetime 5 gün var ayrıca aşılama oldu bu ay acaba iğneler değeri yükseltir mi? Gördüğüm kadarıyla bu değerle hamile kalanda var kalamayanda çok heveslenmek istemiyorum rabbim hepimizin duasını kabul etsin evlerimizi bebeksiz koymasın

merhabalar. benim sat 20 eylül. 15 ekimde test yaptırdım 168 çıktı adetime 2 gün vardı, normal mi sizce :o ilk hamileliğim çok heyecanlıyım :)

merhabalar. benim sat 20 eylül. 15 ekimde test yaptırdım 168 çıktı adetime 2 gün vardı, normal mi sizce :eek: ilk hamileliğim çok heyecanlıyım :)
Gözünüz aydın güzel değer. Adet gecikmesinden iki gün sonra yine yaptırın muhtemelen değer en az dörde katlayacaktır. Hayırlı olsun gebeliğiniz :))

Selam kızlar çatlatma iğnesi kullandım 1 Ekim'de 16 Ekim'de beta 51,03 18 Ekim'de 120.10 20 ekimdede 235 çıktı normal mi yükselişi yardımlarınıza ihtiyacım var lütfennnn

Arkadaşlar benim 3+5 te 123 nasil haftaya ctesi randevumuz var bisey görebilir miyim o zamana kadar kaç olucak ?

3+5 te nasıl tespit ettiniz gebeliğinizi acaba meak ettim ? idrar testi mi yaptınız kan nasıl çıktı vs ? yanlış nalamayın sakın bende aynı yolu izleyeyim diye soruyorum :) hayırlı olsun bebiş bu arada ...

mrb kızlar 19 ekim adet günümdü 1 gün gecikince test yaptım ve çok silik çıktı 2. çizgi aynı gün kan testi yaptırdım ve değerim 26.5 çıktı doktor çok yeni dedi ve 1 hafta sonraya randevu verdi sizce bu durumda ne kadarlık hamile olmuş oluyorum bide değerim nasıl ben hiiç anlamam da :):):):)

Biri banada cevap verebilir mi aşılamanın 11.günü 5.79 13.günü 22.49 du b-thcg değerlerim hamile olan var mı buna yakın değerlerle

benim son adetim 22eylul.bugun test yaptirdim 4220 cikti cok yuksek sanki. kesede gordum ama yolk kesesi gorulmedi bos gebelik degildir ins

Back
X