Hoşgeldinnnn bende yeniyim:)
sende hoşgeldin :) senin bat ne zaman cnm..?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldinnnn bende yeniyim:)
Hb da cnm bat neydi:)sende hoşgeldin :) senin bat ne zaman cnm..?
yarındı ama dün gece kahverengi akıntıyla başlayıp biraz öncede adet oldumHb da cnm bat neydi:)
11ekimde regl oldum ilk gün geldi,ertesi gün azaldi üçüncü gün bitti ve ilk defa böylHb da cnm bat neydi:)
olsun ûzülme cnm herseyde bi hayir vardir drmekki zamani varyarındı ama dün gece kahverengi akıntıyla başlayıp biraz öncede adet oldum![]()
İnşallah Allah gönlüne göre versin ama çok odaklanip sürekli dusunmek insann sinirlerini yipratiyor oyuzden istenmeyen sonuclar cikinca üzülüyoruzD kontrol hapı kullandığım beri ve kürtaj yaptti
rdigimdan beri iyani 1 yıldır. Bu ay dk hapıni bıraktım bakalım. polikistikoverim var ondan olabilir dedi Dr ve tiroid hastasıyım . 2 gün yogun olursa sorun olmaz demişti Dr um.ama benim günde bir kere kanama oluyo ertesi günde biraz uçüncü güne hic gelmiyor.bu ay resmini çektim dr istemişti. Bu ay doğum kontrol hapı olmadan adet olmazsa doktora gideceğim . Inşallah hamileyimdir de bunun için giderim doktora.
Inşallah canım. Hamile değilsen bile canını sıkma Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin isteyen herkeseAdetin geçmesini bekleyelim öyleyse. Umarım geçikir ve hamile yimdir :)
Hayırlı olsun gayet iyi bir değer. Hemen doktora gidin ve Keseyi bebişi görün :) hatta kalp atışlarını bile duyabilirsiniz :)arkadaşlar benim beta hcg 10000 cıktı adet 2 hafta gecikmişti doktor bişey demedi cok yüksek bi değer mi :S
Cnm tsk ederim ama endiselendigim konu doktor karindan goremedi idrara sIkIsIk degilsin dedi yarin gidicem ins goruruzHayırlı olsun gayet iyi bir değer. Hemen doktora gidin ve Keseyi bebişi görün :) hatta kalp atışlarını bile duyabilirsiniz :)
Gözünüz aydın güzel değer. Adet gecikmesinden iki gün sonra yine yaptırın muhtemelen değer en az dörde katlayacaktır. Hayırlı olsun gebeliğiniz :))merhabalar. benim sat 20 eylül. 15 ekimde test yaptırdım 168 çıktı adetime 2 gün vardı, normal mi sizceilk hamileliğim çok heyecanlıyım :)
AGözünüz aydın güzel değer. Adet gecikmesinden iki gün sonra yine yaptırın muhtemelen değer en az dörde katlayacaktır. Hayırlı olsun gebeliğiniz :))