Merhaba ben siteye yeni üye oldum, öncelikle gönülden isteyen herkese Allah en yakın zamanda bebek nasip etşin inşallah... bu bebek konusu bazen cidden bilimi aşıyor, ne yaparsan yap olmayabiliyor, kısmet diyip bekliyorsun, kafayı yememek zor oluyor bazen :) çalışan herkese sabır dilerim
Ben eşimle 1 yıldır, henüz daha hiç gebelik yasamadım. son adet günümün üzerinden tam 50 gün geçti. Aslında düzensizler bayağı, yani geçen seneden bu seneye bazen 44 günde bir, bazen 29 günde bir, bazen 36 günde bir, vs... Ama son aylarda daha iyiydi, 30-31 günde bir falan oluyordu biraz düzene girdi diye sevinmiştim. Ovulasyon tarihini de hesaplamak zor oluyor boyle tabii. Geçen hafta jinekolog muayenesindeydim doktor bu ay korundun mu rahim zarın kalınlaşmış test yaptır dedi... ben de heycanlandım eve geldim predictor test cubugunu kullandım İkinci cizgi silik cıktı ama kutuda boyle olunca pozitiftir diyordu kafayı yiycektim sevincten (hamilelik testi cok yaptıgım için silik de olsa ikinci cizgi bir ilkti benim için) Hele kocam mutluluktan ölüyordu ertesi sabah kan testine gittik hemen, Sonuç 2, yani negatif. sinirlerim cok bozuldu. Şimdi adetim gelmedi daha. Ve yaklaşık bir aydır alt karın bölgemde sürekli batmalar, sancılar yaşıyorum (ondan inanmıştım zaten gebe olduguma) bazen her yerim ağrıyor, halsizlik de var. Adetim gelse 3. gün hormon testine gidecem ama gelmiyor. Korkuyorum ben de başka bişey cıkacak diye ama en kötüsü hala bile bile umutlanmaya calısıyorum kendimce belki cok erken hamilelikte gittim kan testine ama... bilmiyorum işte. Sizce baştan kan testine gitmeli miyim artmış mıdır diye?