teşekkür ederim canım.evet normal yolla ilk denemedeğerim çok arttğı için bir arkadaş çogul olabilirmi dedi.şimdi de aklıma bu takıldı canım.acaba olabilir mi?
fulya senın sat ne zamandı canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım.evet normal yolla ilk denemedeğerim çok arttğı için bir arkadaş çogul olabilirmi dedi.şimdi de aklıma bu takıldı canım.acaba olabilir mi?
Gebelik kesesi en erken kan beta hCG değeri 1000-3000 IU/mL düzeyine ulaştığında görülebilir. Bu dönemde gebelik 2-5 günlük bir adet gecikmesi vardır ve kesenin çapı yalnızca 2-4 mm civarındadır.
dr alper mumcunun sitesinden...
selin çok teşekkür ederim canım bilgiler için
benim sat 13 ocaktı 30 günde bir adet görüyorum yumurtlama günüm tahminen 29uydu.
canım senin değerler normal ozaman inşallah doktora gittiğinde kesenide görüceksin :)pıtırcığını![]()
canım benim adetimden 10 gün önce 0.22 adetim geçtikten 1 gün sonra 115 sonra 134 sonra yavaş yavaş düştü.. işte 115 ten sonra katlamadığı için gebelik durmuş..
hamile olan arkadaşları kutlarım inşallah Allah kucaklarına sağlıkla almayı da nasip eder.Allah olmayan ve de isteyenlere de tez zamanda nasip etsin inşallah.Arkadaşlar bu sitede yeniyim.Benim durumumu değerlendirebilecek varmı aranızda merakettiğim dış gebeli ya da boş gebelik gibi durumlarda beta hcg normal artarak devam edebiliymu.317 idi 2 gün sonra 629 oldu.
arkadaşlar bana cevap verebilecek kimse yokmu aranızda![]()
arkadaşlar benim 4 yıldır çocuğum olmuyordu.Kasım gibi de ilk aşılamayı yaptırmıştım maalesef sonuç negatifti.İkinci aşılamayı da bu ay şubatta yaptıracaktık tabi adeti bekliyorduk ama 14 şubatta adet olmam gerekirken olmadım.Aynı günün akşamı da kanda gebeliğe baktırdık.317 çıktı.Bugün 17şubatta yine kanda gebeliğe baktırdım 629 du.Dr hamilesin dedi.Ama o kadar çok negatif sonuç aldımki şimdiye kadar acaba boş gebelik ya da dış gebelik falan olabilirmi diye sevinemiyorum bile.Henüz muayene olmadım pazartesi bakılcak.Sizce bu değerler normalmi?
cevap veren arkadaşlardan Allah razı olsun inşallah herşey gönlünüzden geçen neyse öyle olur...Umarım gerçekten hamileyimdir.Kendim için ve de olmayan herkes için de çok dua ediyorum Allah kabul eder inşallah.
evet canım ben tup bebek yaptırdım igneden iplige herşeyi araştırıyoruz haliyle eger deger cok yuksekse bu cogul gebelik anlamına gelir
pardon sevgi ismini yanlış yazmışım.
evet canım ben 2 yıllık evliyim eşimden kaynaklanan problemden oturu normal hamile kalmam mumkun degil hatta aşılama bile yaptırmadık onda bile şansımız yokmuş direk tup bebek dediler bu ay başladık işte bugun transferimin 4.günü sonuc beklemek cok zor gunler gecmek bilmiyor umut oldugu kadar endişede var benm tek umudum doktorun yaşımdan ve yumurtalık rezervimin cok cok iyi oldugunu soylemesi doktorumda cok umitliymiş benden ama tabi rabbimin elinde herşeyi ancak o bilir o isterse olur ama rabbim kimseyi bu duruma duşurmesin cok meşakatli bir yol cok eziyetli rabbim emeklerimin karşılıgını verir inşallah ben ve benm gibilerin