Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

ben de durumumu tam olarak bilemiyorum gebe olduğum kesin ama bu değer artışı düşündürüyor beni..İlk hamileliğim olduğu için anlayamıyorum.Acaba benim durumumda olan varmı.İnşallah sonuna kadar götürebilirim..

canım moralını bozma meryem süresini her gün okumak bebeğin gelişimi için iyiymiş okuyup karnına üfle canım hakka süresi zekasını ibrahim ve insan süresi ahlaklı olması ıcınmıs bunları her gün oku allaha tevekkül et

slm arkadaslar ben gectıgımız cumartesı gunu yanı dun kan testı yaptırdım sonuc:6,5 cıktı yanı sızce hamılemıyım dır normalde adet gunum onumuzdekı carsamba yanı 3 gun snra acılen yardımcı olursanız sevınırım sımdeıden tsk:5::49:

slm arkadaslar ben gectıgımız cumartesı gunu yanı dun kan testı yaptırdım sonuc:6,5 cıktı yanı sızce hamılemıyım dır normalde adet gunum onumuzdekı carsamba yanı 3 gun snra acılen yardımcı olursanız sevınırım sımdeıden tsk:5::49:

5in üzeri hamile oldugunu gösteriyor
2gün sonra düzenli katlanırsa degerin sorun yok demektir

32 günde bir adet oluyordum. Son 3 aydır 38 günde bir adet oldum. Ocak 4'de oldum son adetim ilk günü. 18 Şubat hala adet olmadığım için kanda test yaptırdım hcg 11.1 çıktı. Doktora gittim, vajina ultrasondan baktı, bebek yok, kese de yok. 48 saat sonra tekrar kanda test istedi. Bu normal mi? Ultrasonda da görünmedi, normal mi? Ne düşünmem gerek? Hamile miyim, değil miyim? İlk defada bu kadar uzun süre adet olmadım. Ultrasonda niye göremedim. 4 aylıkta düşüğüm var. Bu iki gebeliğim. Bilen varmı?

32 günde bir adet oluyordum. Son 3 aydır 38 günde bir adet oldum. Ocak 4'de oldum son adetim ilk günü. 18 Şubat hala adet olmadığım için kanda test yaptırdım hcg 11.1 çıktı. Doktora gittim, vajina ultrasondan baktı, bebek yok, kese de yok. 48 saat sonra tekrar kanda test istedi. Bu normal mi? Ultrasonda da görünmedi, normal mi? Ne düşünmem gerek? Hamile miyim, değil miyim? İlk defada bu kadar uzun süre adet olmadım. Ultrasonda niye göremedim. 4 aylıkta düşüğüm var. Bu iki gebeliğim. Bilen varmı?

yeni gebelik oldugu için kese görünmemiştir 2 günde bir kan testi istemesinin nedeni ise kan değerinin yükselip yükselmeyecegi yükseliyorsa 1500 olduktan sonra keseyi görebilirsin şuanda çok yeni bir gebelik umarım sağlıkla kucagına alırsın:nazar::nazar:

14 şubat adet günümde 317
17 şubatta 629
20 şubatta 987 değerlerim var.
Bu değerler normalmi arkadaşlar...

Merhaba canım bak benim de 14 ocak sattı 14 şubatta hcg 46 çıktı .16 şubatta 99, 18 şubatta 294, 20 şubatta 871 çıktı.Senin iki kat olmamış ama doktor tabi daha iyi bilir.Bana doktorum iki kat katlaması lazım ama gebeliğin başlarında %60 artış da yeterlidir dedi.Sanırım senin %60 gidiyo.

Son düzenleme:
daha adetin geçmemiş hem dr.da sana muhtemelen 2günde bir kanda baktır der
budegerle ultrasonda bakılmaz

bugun dotora gıttım ve tekrar kan testı yaptırdım bu sefer deger 36.88 cıktı 2 gun once yaptırdıgımda ıse 6,95 cıkmıstı ancak doktor adet gormedım dıye bıraz beklemek gerektıgını kımyasal gebelık olabılecegını soyledı ıns oyle bırsey olmaz yaaaaaa sızce nedır bu?:14::84:

bugun dotora gıttım ve tekrar kan testı yaptırdım bu sefer deger 36.88 cıktı 2 gun once yaptırdıgımda ıse 6,95 cıkmıstı ancak doktor adet gormedım dıye bıraz beklemek gerektıgını kımyasal gebelık olabılecegını soyledı ıns oyle bırsey olmaz yaaaaaa sızce nedır bu?:14::84:

2gün sonra yani çarşamba günü tekrar git tahlil yaptır
aslında katlamış degerinn
umarımm dahada katlarrrr:49:

Merhaba canım bak benim de 14 ocak sattı 14 şubatta hcg 46 çıktı .16 şubatta 99, 18 şubatta 294, 20 şubatta 871 çıktı.Senin iki kat olmamış ama doktor tabi daha iyi bilir.Bana doktorum iki kat katlaması lazım ama gebeliğin başlarında %60 artış da yeterlidir dedi.Sanırım senin %60 gidiyo.

Evet bugün dra gittim bana da öyle söyledi ilk başlarda %60 da yeterlidir ama sonra sonra artması lazım dedi.Bu cuma benim gebeliğin kesin sonucu belli olacak yani devam edebilecekmi belli olcakmış dr söyledi artması lazım dedi.İnşallah artar canım.Bu arada gebeliğin hayırlı uğurlu olsun..

arkadaşlar acil yardım bana:(
saat 14 ocak tı 9 şubatta 21.49 12 şubatta 45.16 17 sinde 158.3 bugün yani 21 şubatta ise 209.8
kafam çok karıştı doktor düşebilir dedi :( aynı degerlere sahip olan arkadaşımız varmı?

Evet bugün dra gittim bana da öyle söyledi ilk başlarda %60 da yeterlidir ama sonra sonra artması lazım dedi.Bu cuma benim gebeliğin kesin sonucu belli olacak yani devam edebilecekmi belli olcakmış dr söyledi artması lazım dedi.İnşallah artar canım.Bu arada gebeliğin hayırlı uğurlu olsun..

Teşekkür ederim canım.İnşallah gebeliğin kesinleşir hayırlı olur.Rabbim gönlümze göre versin canım.:71:

2gün sonra yani çarşamba günü tekrar git tahlil yaptır
aslında katlamış degerinn
umarımm dahada katlarrrr:49:

umarım bır sorun cıkmaz yuce mevlam herseyın hayırlısını nasıp etsın herkese ama sag kasık agrım ve hafıf karın agrım devam edıyor ve banyo yaparken baktıgımda hafıf sag kasık ıle karın arasında hafıf bır sıslık oldugunu gordum ve fazla bırsey yıyemıyorum sabahtan berı mıde bulantısından umarım hersey ıyı olur :14::84:

kızlar selam, regl olmama 1 gün var. ben bugün kan tahlili yaptırdım ve sonuç 6,4 çıktı. Doktorum gebelik var görünüyor ama emin olabilmek için 2 gün sonra bir daha kan tahlili yapalım dedi. Bu durumu yaşayan veya bana yardım edebilecek olan var mı??? Sizce hamile miyim ???

Back
X