Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

acil cevap lütfen kızlar.ben 3 şubatta aşılama olmuştum .ayın 18inde test yaptım kanda 0-3 referans aralığına göre benimki 19.77 idi.sonra bugün tekrar yaptırdımbaşka bir hastanede 2,63 çıktı.niye böyle oldu kızlar ne olcak şimdi.kimyasal gebelikte kendiliğinden mi düşüyor.ben zaten bir kez kürtaj oldun kalbi atmadığı için.off allahım bu nasıl bir sınama.stres altındayım ya.başım ağrıyor.ne yapacağıımı bilemiyorum şimdi.

bugün doktorum kan testi yaptı değerim 1.6 dedi döllenme gerçekleşmiş ama rahime ulaşmamış dedi yani tutunup tutunmadığı 5 gün sonra belli olur dedi siz hamile miyim döllenme gerçekleşmiş ne demek oluyo anlamadım yardım edinnnn:18:

1.6 çok düşük ama döllenme olmuş dedi doktorum acaba ben mi yanlış anladım kafam iyice karıştı

ben 1.5 senelik evliyim bebek istiyorum adetim 13 gün gecikti kan tahlilim 0.035 cıktı negatif sanırım ama hala adet göremiyorum acaba hamilemiyim çok merak ediyorum.....?

lütfen yardım edin
bugün doktorum kan testi yaptı değerim 1.6 dedi döllenme gerçekleşmiş ama rahime ulaşmamış dedi yani tutunup tutunmadığı 5 gün sonra belli olur dedi siz hamile miyim döllenme gerçekleşmiş ne demek oluyo anlamadım yardım edinnnn

lütfen yardım edin
bugün doktorum kan testi yaptı değerim 1.6 dedi döllenme gerçekleşmiş ama rahime ulaşmamış dedi yani tutunup tutunmadığı 5 gün sonra belli olur dedi siz hamile miyim döllenme gerçekleşmiş ne demek oluyo anlamadım yardım edinnnn

merhaba döllenme demek spremle senn yumurttan birleşmiş oluşmaya başlıyor demek doktorun neden böyle birşey söylemiş anlamadım 5in altındaki değer negatif kabıl edilir senn kafanı neden karıştırmış ki son adet tarihin ne zaman ilaç faln kullandınmı ??

merhaba döllenme demek spremle senn yumurttan birleşmiş oluşmaya başlıyor demek doktorun neden böyle birşey söylemiş anlamadım 5in altındaki değer negatif kabıl edilir senn kafanı neden karıştırmış ki son adet tarihin ne zaman ilaç faln kullandınmı ??[/Q

bugün yumurtlamamdan 10 gün geçti doktoru aradım döllenme gerçekleşmiş ama tutunup tutunmadığı cuma günü öğrenicez dedi değerin 1.6 dedi yanlış mı anladım acaba ama döllenme olayını tekrar sordum döllenme olmuş dedi döllenme olduysa gebelik olucak demek midir sizce

bugün yumurtlamamdan 10 gün geçti doktoru aradım döllenme gerçekleşmiş ama tutunup tutunmadığı cuma günü öğrenicez dedi değerin 1.6 dedi yanlış mı anladım acaba ama döllenme olayını tekrar sordum döllenme olmuş dedi döllenme olduysa gebelik olucak demek midir sizce[/QUOTE .!.:
öyle düşünüpte ümitlenmemeni tavsiye ederim ben 2 kere kimyasal gebelik yasadım hemde değerim 70 di sennkinden ne kadar fazla yanii ama rahime oturamadı bunları söylemesi için çok erken inşallah olur tabii gönlüm olmasından yana ama kendini üzmemen için böyle konusuyorum yanlış anlama..

merhaba döllenme demek spremle senn yumurttan birleşmiş oluşmaya başlıyor demek doktorun neden böyle birşey söylemiş anlamadım 5in altındaki değer negatif kabıl edilir senn kafanı neden karıştırmış ki son adet tarihin ne zaman ilaç faln kullandınmı ??[/Q

bugün yumurtlamamdan 10 gün geçti doktoru aradım döllenme gerçekleşmiş ama tutunup tutunmadığı cuma günü öğrenicez dedi değerin 1.6 dedi yanlış mı anladım acaba ama döllenme olayını tekrar sordum döllenme olmuş dedi döllenme olduysa gebelik olucak demek midir sizce

bu arada ilaç falan kullanmadım bu ay doktor neye dayanarak döllenme olmuş dedi ( bide ultrasonda rahim duvarında kalınlaşma var dedi acaba ona dayanarakmı söyledi

acil cevap lütfen kızlar.ben 3 şubatta aşılama olmuştum .ayın 18inde test yaptım kanda 0-3 referans aralığına göre benimki 19.77 idi.sonra bugün tekrar yaptırdımbaşka bir hastanede 2,63 çıktı.niye böyle oldu kızlar ne olcak şimdi.kimyasal gebelikte kendiliğinden mi düşüyor.ben zaten bir kez kürtaj oldun kalbi atmadığı için.off allahım bu nasıl bir sınama.stres altındayım ya.başım ağrıyor.ne yapacağıımı bilemiyorum şimdi.

Kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin dicem de kimyasalda kanamayla düşüyo.Senin kanaman başladı mı?

arkadaşlar bu aybebekiçin girişimlerde bulunduk :)) daha önce iki bebek kaybettim maalesef. 14 şubat ovulasyon 27 şubat yeni adet tarihim çatlıycam beklemekten,idrarda çıkmadı kan testi yaptırsam mı ki bugn bekleyemiycem artık?

hem o olabilir hemde normalde değer 0 çıkınca kesin gebelik yok anlamında 1 den 5 kadarda döllenme oluyo olarak kabul ediliyormuş

ee döllenme gerçekleştiyse bi kaç gün sonra gebelik oluşmassa döllenen yumurtaya ne oluo iyice kafam karıştı ya önemli olan döllenmek die biliorum rahime geçmesi daha kolay bi basamak değil mi

lütfen yardım edin

stres yapma adetin geçtiği gün tahlil yap en sağlıklı sonucu o zaman alırsın
öncede sonuç çıkıyor ama kimyasal mı dış gebelik mi diye 1 hafta stres yaşanıyor
ALLAH gönlüne göre versin

ee döllenme gerçekleştiyse bi kaç gün sonra gebelik oluşmassa döllenen yumurtaya ne oluo iyice kafam karıştı ya önemli olan döllenmek die biliorum rahime geçmesi daha kolay bi basamak değil mi

çok sıtres yapıyosun elinde deil ama sakin ol dua et inş bebeğin senledir benimde geç döllenme olmuştu adetimden 10 gün sonra hafif çizgiyle belli etti kendini 3 gün sonrada kanda net çıktı

merhaba kızlar benim adetim bgn itibariyle 13 gun gecti 2 gün once kan tahlılı yaptırdım 1.2 yani negatif..bgn de kahve akıntı geldı az.anlamadım ne adet oluorum ne pozitif????hiç olmazdı bu kahve ne şimdi?:25:

çok sıtres yapıyosun elinde deil ama sakin ol dua et inş bebeğin senledir benimde geç döllenme olmuştu adetimden 10 gün sonra hafif çizgiyle belli etti kendini 3 gün sonrada kanda net çıktı

bu ay geç yumurtlama oldu zaten 21. gün yumurtlamam oldu 15 gün geçti 21. günden benm kafamı karıştıran doktor 1.6 değere döllenme olmuş cuma günü gel tutunup tutunmadığına bakalım dedi her yerde negatif die yazıo 1 ile 5 arası yarın tekrar test yapılck sonuçları yazarım artık hayırlısı olsun:18:

benmde idrar testim şüpheli yarın ilk idrarla yine çağırdı.dün kan testini özelde yaptırdım ama hep gittiğim yer değildi en yakın kuruma gittim.sağlık ocağındaki doktor da bugün olmasa idrarda çıkmazdı diyor bilmiyorum bekleyeceğim.sadece ağrılarım var ilk defa böyle ağrılar yaşıyorum onlar tedirgin ediyor beni.hayırlısı canım.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.allahım bekleyen herkesin yüzünü güldürsün tez zamanda(amin)

canım moralını bozma bol bol dınlenmeye bak kalsıyum al canım bol bol allahın ıznıyle ınsaallah hamılesın ıcıme öyle dogdu allah yanıltmasın inşaallah

Back
X