Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktor sadece bekleyeceğiz tekrar 4 gün sonra tahlil yapıcas diyor. kafam karıştı nette bu tür değerlere dış gebelik denmiş. acaba başka bir doktoramı gitsem
kızlarr acil yardım lütfenn.. ilişkinin 13. günü bugün beta hcg 3.35 çıktı doktor normalden yüksek dedi ama hamilemiyim değilmiyim belli değil.. sizce hamile olabilirmiyim??
kızlarrr ilişkinin 12. gününde hcg testi yaptrdım değerim 3.35 çıktı. doktor değer normalden yüksek 4-5 gün sonra tekrar yaptır dedi ama 12. gün bile olsa 0-5 arası çıkması gerekmiyormu ? sizce gebemiyim? normal bir insandaki hcg değeri nedirki?cevap lütfennn
Arkadaşlar merhaba...2 mart bat ım ve bugün kan testi yaptırdım değer 1 in altında çıktı sizce erkenmi yoksa hamilelik olsaydı çıkarmıydı nolurrr akıl verinnn![]()
Kaç günde bir adet görüyorsun?
düzensiz benim adetlerim canım..:26:
kızlar bende kan testi yaptırdım bhcg 30.89 çıktı dün yaptırmıştım doktor pozitif görünüyo dedi erken yapmışsınız dedi 1 hafta sonra idrarda kesin çıkar dedi ama 1 hafta nasıl beklicem bilmiyorum hamileyimdir dimi
O zaman emin olamazsın canım. Şöyle söyleyeyim yumurtlamayı takiben 12-14 günde kanda belli oluyor. Ama adetler düzensizse, yumurtlamayı takip etmek de zor...
Yani hala hamile olma olasılığım varmı canımmm yaaa:18::18:
5 şubatta çatlatma iğnem vuruldu
20 şubatta tahlil yaptırdım 89.55 idi.
PKO musun canım?