Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim bağışlasın bizlerede nesip etsin inş.sen anlarsın halimizden beklemek çok zor günler geçmiyo vallahi
merhaba arkadaşlar
hayalcim benımde senın gıbı oldu adetim 5 gun geçince kan tahlılı yaptırdım negatıf çıktı bugun 10.gün olldu hala adet olmadım adetlerım duzensız ama hıç b u kadar gecikmemişti belkıde geç döllenmedır dıye test yapmadan beklıyorum belkı ıkımızınde aynıdır inş.hamileyizdir
inşlh cnm.ben dün test yaptrdım ve sonuç 0.39 yazıyo ve referans aralığı var o ne bilmiyorum.güünüm hiç böyle geçmemişti ve diğer diğer belirtiler var.ya anlamadığım dün özel yaptırmama rağmen kesin bir sonuç söylemediler negatif gibi diyo bende tekrar sordum değer düşük dediler belki yükselir bilemeyiz diyolar sizce kan kesin sonuç mermez mi.ve 10 dk önce pembemsi bir akıntı geldi sizce adet mi,beklemek çok zor![]()
degerin negatifff
inşallahh pozitifii tez zamanda görürsünnn
herkese merhaba benim sat 28 ocak tı 26 şubatta kan degerim 79.35 çıktı hemen doktora gittim çok küçük göremeyiz dedi 15 mart ta tekrar gidecegim bugün yani 7 mart ta kan testimi tekrarladım 8735 çıktı bu artış normal mi bana da yardımcı olur musunuz???*
KIzlar merhaba dün bu msj yazdım kimse cevap vermedi 26 şubat 79.35- 7 mart 8735 bu degerler normal mi?????
inşlh cnm sağol..temennim o.kendimide çok alıştırmıştım.olsun yüce rabbim isteyen herkesi sevindirir inşlh.senin varmı bebişin![]()
KIZLARR,daha öncade yazmıştım ama sat : 28 ocak
1 mart hcg: 65
3 mart hcg: 165
7 mart hcg:1225
bugun doktora gittim,keseyi göremedi,rahim duvarı kalınlaşmış, gebelil kisti oluşmuş yani rahim gebeliğe hazırlanmış dedi,ama kese neden görünmedi ki,bi de karından baktı.
kan değerlerindeki artış normal mi sizce? daha öncede çok sıkıntılar yaşadım heran bişey olcak sanıyorum.
kan değerin biraz hızlı yükselmiş
1500 olunca ancak vajinal bakılınca görülür kese
2000 leri geçmesi lazım karından görmek için..
yani canım,değerin hızlı yükselmesi kötümü,biraz baktım dış gebelikte falan az yükseliyormuşbööle olunca ne oluyo,bide arada 5 martta yaptırmadım farkettin dimi ?
kızlar benım martın birinde 178 di martın 10 na kadar tahminen kaca cıkar kese gözükür mü sizce?
evet farkettim, şimdi yanlış bir şey söylemek istemiyorum kötü değil değerlerin iyi
belki ikizdir onda daha hızlı yükseliyor
yarın doktora gidersen inş keseyi görürsünüz
stres yapma