- 30 Ocak 2025
- 10
- 1
- 1
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hamile misiniz ve ikiz mi ?Merhaba arkadaşlar,
adetime 6 gün varken beta hcg değerim 17,09 du.
4 gün varken 68,65 çıktı.
2 gün varken 284,85
ve adet günü 904, 97....
sizce çok mu kızlı artıyor?
böyle bir artış duydunuz mu ya da yaşadınız mı?
bilen varsa yorumlarınızı bekliyorum
Çok zaman geçmiş ama bu değeriniz noldu artış oldumu bende 6.9 öğrendim 2 gün arayla 30.3 sonra 52.23 en son 62.7 çıktı yarın bidaha kan verecemmerhaba ,bende aranıza yeni katıldım. pko su olan biriyim.bir tane oğlum var 6 yasında ve ikinci bebek için bir yıldır uğraşıyoruz olmuyor 3 aydır da tevadi görüyordum ama bu ay şöyle bir durum gelişti adetine 2 gün vardı ve ben dün dayanamayıp beta hcg yaptırdım sonuç 6.9 çıktı ümitlenmek istemiyorum ama etmeden de duramıyorum adetimin 21.gününde de progesteron 20.3 çıkmıstı doktor iki gün sonra tekrar kan ver dedi ve yarın bugün geçmek bilmiyor.sizce değerim çokmu düşük acaba negatifmi dersiniz.
Merhabalar suan 8 hafta bitmek üzere kalp atışını da duydukÇok zaman geçmiş ama bu değeriniz noldu artış oldumu bende 6.9 öğrendim 2 gün arayla 30.3 sonra 52.23 en son 62.7 çıktı yarın bidaha kan verecem
Amin inşallahMerhabalar suan 8 hafta bitmek üzere kalp atışını da duydukartışın iki katı olması şartı değil de %60 bile yeterli demişti doktorum o şekilde ilerledi stres yapma iki güne bir aldılar benden umarım sağlıkla artışlarıniz olur
![]()
0.100 değeriniz yükseldim mi yanicanım ne diyeceğimi bilmiyorum
adet tarihin geçti sanırım
idrarda çıkmıyorsa
kanda baktır tekrar
mutlaka çıkması lazım
geçen ay bende de
hamilelik belirtileri vardı
ama kan testi 0,100 çıktı
bana stres yapma dediler
belki de geç döllenme oldu
ben idrarda bugün baktım ama
yeni yeni belli olmaya başlamıştı
inşallah hayırlısı olur
Stres yapma hiç iki gün sonra tekrar baktır HCG canım içini ferah tut iyi düşün iyi olsunKızlar benimde adete 5 gün var. Dün gece kanda 14 çıktı. Aşılamadan sonra 11 gün geçmişti. Sizce artar mı ya
Benim 5 hafta geçti teste bulanık kanda <2 çıktı
Düşük olunca sorun mu oluyor doktorunuz dne dedi benimde kab sonucum düşük ama inslalh yükselir güzel sonuçlar aliriz9 Nisa'n da 13,05
11 Nisa'n da 41,36
Sizce çok mu düşük kızlar benim gibi olanlar var mı