Kan tahlili

Gizli2703

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2022
7
1
1
39
Mrb arkadaşlar beta hcg sonucu 0.200 negatif yani gecikmenin 3. Günü hâlâ âdet olmadım kasıklarımda iğne batması gibi ağrı oluyor ve akıntı oluyor âdet oldum sanıyorum ama yok âdet günü adet sancısı yaşadım sonra kesildi adetten 8 gün önce kahverengi leke geldi ama devami yok başına gelen var mı sizce değer yükselir mi

Mrb arkadaşlar beta hcg sonucu 0.200 negatif yani gecikmenin 3. Günü hâlâ âdet olmadım kasıklarımda iğne batması gibi ağrı oluyor ve akıntı oluyor âdet oldum sanıyorum ama yok âdet günü adet sancısı yaşadım sonra kesildi adetten 8 gün önce kahverengi leke geldi ama devami yok başına gelen var mı sizce değer yükselir mi
Tekrar test verdin mi canım

Hayır test vermedim ende test yaptım yine negatif 🤦 bugün gecikmemin 8.günü hafif kasık batması oluyor arada bel ağrım sürekli olduğu için onu saymıyorum hafif göğüs sızlaması oluyor olsa testte silik çizgi çıkardı diye düşünüyorum
Bende de ayni durum 4.gun kan verdim cikmadi bgn 5.günüm biraz daha beklicez bakalm 1 haftayi gecince anca cikar diyorlar geç dollenme fln fln

Back
X