Kan Tahlilinde Hamilelik Nasıl Anlaşılır

Hancock

Yanımda olmalısın senin yerin orası...
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
1.282
949
123
Merhaba kan testi vermilştim sonucumu pazartesi doktorda öğrencem sonuçlar e nabıza düşmüş ama hamileliğe hangi terimden bakıyoruz bulamadım. Beta hcg yok yazmıyor onun dışında farklı bir sürü terim var kalsiyum potasyum. Çok merak rttim de biken yaşayan vaarmıı

Beta hcg istemedi mi dr? Foto yukleyin isterseniz bi de biz bakalim. Belki siz heyecandan gozden kaciriyorsunuzdur

Ben hamilelik düşünüyorum hem onun için test istiyorum genel muayne gibi dedim hemde erken ama gebelik şüphesi olabilir dedim özellikle hamilelik testi istemedim

Ben hamilelik düşünüyorum hem onun için test istiyorum genel muayne gibi dedim hemde erken ama gebelik şüphesi olabilir dedim özellikle hamilelik testi istemedim
Belki istememistir o zaman. Genel vitaminlerinize hormonlariniza falan bakmistir

Demek istediğim özellikle hamilelik testi mi istemem gerekiyordu. Her türlü kanda gözükmez mi genel olarak. Doktor beni yanlış anladı galiba

Evet olabilir galiba 1 güncük dayanıp doktora sormam gerek teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…