- 18 Ağustos 2022
- 6
- 2
- 1
- 22
- Konu Sahibi happinesisabutterfly7
-
5'ten küçük değer negatiftir. hamile olmadığınızı gösterir.olmam gereken regl tarihinden üç gün önce acilde kan tahlili yaptırdım doktor karnıma bastırarak muayene ettiğinden diye tahmin ediyorum hamilelik testi de yapmış beta hcg değeri <0.1 arkadaşlar ilişkiden yirmi gün geçmişti bu test olduğunda ne söyleyebilirsiniz? başka hiçbir test yapmayı düşünmüyorum reglimi bekleyeceğim sizce bu teste güvenmeli miyim
zamanlama olarak güvenebilir miyim yani erken yapmış sayılmam değil mi5'ten küçük değer negatiftir. hamile olmadığınızı gösterir.
son adet tarihiniz önemli bu noktada, adet tarihiniz geçtiyse erken değil ama eğer adetinize 1 haftadan fazla süre varsa tekrarlamanız gerekebilirzamanlama olarak güvenebilir miyim yani erken yapmış sayılmam değil mi
regl oldum cok sağolun bilgiler icinson adet tarihiniz önemli bu noktada, adet tarihiniz geçtiyse erken değil ama eğer adetinize 1 haftadan fazla süre varsa tekrarlamanız gerekebilir
Regl olunca hamilelik şüphesi kalır mı test yapmaya gerek var mıdırregl oldum cok sağolun bilgiler icin
normal şartlarda hamile biri regl olamazRegl olunca hamilelik şüphesi kalır mı test yapmaya gerek var mıdır
Teşekkürlernormal şartlarda hamile biri regl olamaz
Negatif sonucunuzBenim sonuç böyle yardımcı olur musunuz
NegatifBenim sonuç böyle yardımcı olur musunuz
Belki yerleşme kanaması olabilir adet tarihinizi bekleyin test için
Valla önce doktora gidip tüm teslerinizi yaptırın muayene olun herhangi bi sorun yoksa stres kaynaklı gebe kalmak zorlaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?