kan testi hakkinda

marshmallow34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
132
176
53
Merhaba arkadaslar bi kac aydir cocuk istiyoruz olmamisti. Bu ay reglime 6 gün var ama o kadar eminm ki hamileyim diye cunku bildigin göğüslerim sizliyor. Sızıdan duramiyorum alev topu gibiler. Gittim gebelik testi icin kan verdim. 0,12 cikti.
Acaba yanlis olma ihtimali ne? Biraz daha beklesem mi ? Yoksa ben göğüslerim icin doktora gidicem

Canım seni üzmek istemem ama genelde bu dönemde belli olması Lazımdı yinede biraz daha sabret adet günü evde test yap önce sonra kan testi yap çünkü sonra hayal kırıklığı oluyor Hayırlısı olsun

Teşekkürler asiii. Sanirim kabullenip kafami dagitmam lazım. Adet gecerse sadece o zaman test yapicam. O zamana kadar vucudumu dinlemeyecegim.

Mrb arkadaslar adetim 5 gun gecti dun kan tahlili yapturdim beta hcg 6800 lerde hamilwyim ama dis gebelik yada ikiz gebelik olabilir diyolar daha doktora gosteremedim sonucu bilgisi olan varnii

Üzme canını yine denersiniz ama 0,16 gebelik değil biz çok istediğimiz için gebelik vicut yalancı hamilelik belirtisi veriyor bize

Adetin geçmesinibekle cnm olmazsan tekrar yaptir

Ümitlendirmek olmasın ama aynı şey benimde başıma geldi. Bekle adetin geçsin öyle kan testi yaptır. Ben 3.gün geçti bugün yaptım ve 15.04 :) 3 haftalık minnak mercimeğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…