• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kan testi için nereye gitmeliyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de tam direkt laboratuvarda kan verin diyecektim. Ya tıp merkezi ya da özel hastane girişinden laboratuvara yönlendirmeleri en mantıklısı. Daha çok erken kadın doğum randevusu için.
Tebrik ederim🥰 2 gün sonra 2 kat artarsa inşallah herşey yolundadır🙏🏼
Kese randevusu için bence 1 hafta daha bekleyebilirsiniz
İnşallah çok sağolun. Kafamdaki doktora en erken 14 hazirana randevu bulabildim zaten. O tarihte gideceğim mecbur. İyi olur hem bi şeyleri daha rahat görebilir o zamana kadar belki. Yarın tekrar kan vereceğim bakalım inşallah değer yükselmiştir

İnşallah çok sağolun. Kafamdaki doktora en erken 14 hazirana randevu bulabildim zaten. O tarihte gideceğim mecbur. İyi olur hem bi şeyleri daha rahat görebilir o zamana kadar belki. Yarın tekrar kan vereceğim bakalım inşallah değer yükselmiştir
İnşallah🙏🏼 14 ü bence süper rahat rahat kese görünür🙏🏼 Buradan da yazın güzel haberlerinizi bekliyoruz🥰

Bugün tekrar kan testi yaptırdım. Değerim 1195 çıktı. 2 gün önce ölçtürdüğümde 377ydi. Bu kadar artması normal mi?
Merhabalar bişey sormak istiyorum evdeki testinizde çizginiz koyu muydu bende adete iki gün kala yaptım gecikme öncesine göre koyu gibi geldi bi sorun teşkil etmiyordur değil mi

Merhabalar bişey sormak istiyorum evdeki testinizde çizginiz koyu muydu bende adete iki gün kala yaptım gecikme öncesine göre koyu gibi geldi bi sorun teşkil etmiyordur değil mi
Ben regl tarihimden 3 gün önce test yapmıştım çok silik bi çizgi çıkmıştı. Çizgi daha belirgin olabilir tabiki. Bi sorun değil o. Hatta daha iyi. Net bir şekilde görmüşsünüz ne güzel

Back
X