- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Bende bugün kan testi yaptirdim 0.4 cikti -.- acaba hamilemiyim?Benim polikistik overim var canım. SAT itibariyle 45. Gün 0.5 çıkan test 70. Gün 13888 çıktı. 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim :) darısı hayırlısıyla senin başına inşallah.
Simdi o öndeki 0. Sayiliyorum sayilmiyormu? Yani bende 0.4 cikdi demeki 4 sayiliyor degilmi? Cünkü hic bisey anlamadim bunlardanAdetten 1 hafta once 1.0 ya da 01 cikmisti beta adet gunu 58 cikti.
Hayır canım 4 olsa direk 4 yazar ama senin ki 0.4 ise o 0.4 tur ama adetin geçmedi ise bekle benim hep 1.2 çıkıyordu ve negatiftir herkeste farkli çıkıyor ama 5 in altı negatif kabul edilirSimdi o öndeki 0. Sayiliyorum sayilmiyormu? Yani bende 0.4 cikdi demeki 4 sayiliyor degilmi? Cünkü hic bisey anlamadim bunlardan
Gercektn mi cnm amin insallah doktorda bekle dedi yazmam ilac fln testi tekrarlarz dedi sanki icimde bi his var tuhafBenim polikistik overim var canım. SAT itibariyle 45. Gün 0.5 çıkan test 70. Gün 13888 çıktı. 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim :) darısı hayırlısıyla senin başına inşallah.
Bnm 7. Gun gecmisti 0.28 di cnmAdetten 1 hafta once 1.0 ya da 01 cikmisti beta adet gunu 58 cikti.
En buyuk sikintida o zatn cnm goguslerim heleki sag gogusum cok agriyor yaniyorum resmn sicak basiyo ama ayaklarim usuyo bnm goguslerim adet gunu agrir ve hastalanrdim 3 gundr yatamyrm agrsndn insallah gulum insallahBurada çok arkadaşın ilk önce negatif sonra pozitif çıkmıştı canım stres yapma Allah in izni ile kalbini ferah tut inşallah pozitif çıkar belirtin var mı
Aynen belirtiler var ama ne kırmızı var ne pozitif bizi unuttular galibaHani negatifi gordm ya adetim gelsin diye ilac istedim adet olsamda uzulmem ama doktr vermedi ve bn neler gordm dedi bekle biraz daha dedi ama bu gogus agrisiki cok az sizlama yasarm gecerdi simdi gitgide artiyo bide bi his var o cok tuhaf sanki bi yanim umidini kesme diyo kafam allak bullak anlycgnz
+1 MELTEMWIEN. Arkadasin soylediklerine katiliyorum.Hayır canım 4 olsa direk 4 yazar ama senin ki 0.4 ise o 0.4 tur ama adetin geçmedi ise bekle benim hep 1.2 çıkıyordu ve negatiftir herkeste farkli çıkıyor ama 5 in altı negatif kabul edilir
Hic sorma ya devreler yaniyo yavastanAynen belirtiler var ama ne kırmızı var ne pozitif bizi unuttular galiba
Senindemi durum ayniAynen belirtiler var ama ne kırmızı var ne pozitif bizi unuttular galiba
Ayni canım kanda negatif ti ama belirtiler yaşıyorum ama gelen giden yokSenindemi durum ayni
Sat nedemekBenim polikistik overim var canım. SAT itibariyle 45. Gün 0.5 çıkan test 70. Gün 13888 çıktı. 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim :) darısı hayırlısıyla senin başına inşallah.
S
Sat nedemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?