Gebeliğe Hazırlık kan testi negatif çıkıp hamile olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

HtceEsmerbkr29

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2017
244
119
23
30
kızlar merhabalar size sorum ben düzensiz adet gören bir bayanım bir iki aydır 24 günde bir görüyordum doktora gittik hiçbir sorun olmadığını söyledi gebelik çok istiyorum bu ay da 24 günde olurum diye hesaplamıştım ve 3 gün geçti kan testi yaptım 0.44 yani negatiif çıktı ben hala adet olmadım hamilelik belirtileride var mıde bulantısı ateş yorgunluk var yardımcı olun acaba hamilemiyimdir böyle olup hamile olan var mı yardım ederseniz çok sevinirim :(

kızlar merhabalar size sorum ben düzensiz adet gören bir bayanım bir iki aydır 24 günde bir görüyordum doktora gittik hiçbir sorun olmadığını söyledi gebelik çok istiyorum bu ay da 24 günde olurum diye hesaplamıştım ve 3 gün geçti kan testi yaptım 0.44 yani negatiif çıktı ben hala adet olmadım hamilelik belirtileride var mıde bulantısı ateş yorgunluk var yardımcı olun acaba hamilemiyimdir böyle olup hamile olan var mı yardım ederseniz çok sevinirim :KK43:
Canim ben ocakta kimyasal gebelik yaşadım. Bat in ilk günü negatif sonuç aldım. 4. Günü idrarda hayalet çizgi çıktı. 6. Gün kanda şüpheli çıktı. 7. Gün hamile olduğum 40 civarı bir sonuçla kesinleşti. Ama dediğim gibi tutunamadi düşük oldu.

cok işitiyorum gebelik bakalm birkaç gün sonra tekrar test yapıcam 7 aydır denıoruz olmadı rabbim inşallah yardım eder sunatın il gunu kan testindemi negatif aldın canm

cok işitiyorum gebelik bakalm birkaç gün sonra tekrar test yapıcam 7 aydır denıoruz olmadı rabbim inşallah yardım eder sunatın il gunu kan testindemi negatif aldın canm
Evet canım ilk gün kan testim negatif. Doktor detinin 3. Günü gel dedi ama ben olmadım. 4. Gün silik çizgiyi hafta sonu olduğu için gidemedim 6. Güne kadar. o gün de kanı verdim sonucu beklerken hasta oldum :) ama düşük yapıyormuşum. Doktor adetin in 3. Günü gel dedi için gittim. Senin şüpheli çıkmış tekrarlayacagiz dedi. Ama ben hastalandım diyince takibe aldı. 1 hafta boyunca düzenli olarak yükseldi sonuçlarım. Ama kanama da sürdü. Elbette bu benim deneyimim. İllaki kimyasal olacak diye bisi yok. İnşallah bir an önce gebe kalırsınız.

inşallah cnm çok teşekkür ediyorum yardımcı olduğun için benim hastalığım düzensiz olduğu için hangi gün adet olacağımı bilemiyorum bakalm birkaçgün daha geçsin tekrarlarım testi çoook teşekkürler canmmmm :)

inşallah cnm çok teşekkür ediyorum yardımcı olduğun için benim hastalığım düzensiz olduğu için hangi gün adet olacağımı bilemiyorum bakalm birkaçgün daha geçsin tekrarlarım testi çoook teşekkürler canmmmm :)
Çok çok yeni tutunmuş olabilir sonuç düşük ama siz tekrarlayın kan testini olmazsanız.

Merhaba düzenli adet görüyodum ama bu ay 21 ağustosta olan adetim gecikti hala olmadım.2 hafta önce kan testi yaptırmıştım 0.10 negatifti.Bugün yaptırdığım 0.50. İkisininde negatif olduğunu biliyorum fakat neden artmış değişmiş olabilir ?

Sizce hamilemiyim silik çizgi var mi

Eklentiler

• 20170828_021533.webp
    20170828_021533.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 1.350
Benim günüm bugün tam 9 gün gecikti. Ben her ay 3 gün bilemedin maksimum 5 gün gecikiyorum zaten ama 5 günü geçince dayanamadım 7. gün kan testi yaptırdım. Sonuç 2 yani negatif. Ama hala olmadım. Belirsizlik kötü bir şey ne adet oluyorum ne bir sonuca varabiliyorum.

Benim günüm bugün tam 9 gün gecikti. Ben her ay 3 gün bilemedin maksimum 5 gün gecikiyorum zaten ama 5 günü geçince dayanamadım 7. gün kan testi yaptırdım. Sonuç 2 yani negatif. Ama hala olmadım. Belirsizlik kötü bir şey ne adet oluyorum ne bir sonuca varabiliyorum.
Geç döllenme olduysa kan testini düşündüğünüz gibi gecikince değil de gecikmeden yaptırmış olabilirsiniz belki 2 çıkan değer yükselebilir yani bilmiyorum ama adet olmazsanız doktora görünün ya da bi test daha yaptırın bence ve söktürücü kullanmayın

Merhaba düzenli adet görüyodum ama bu ay 21 ağustosta olan adetim gecikti hala olmadım.2 hafta önce kan testi yaptırmıştım 0.10 negatifti.Bugün yaptırdığım 0.50. İkisininde negatif olduğunu biliyorum fakat neden artmış değişmiş olabilir ?
Bazen sebepsiz böyle değişkenlik gösterebiliyor. 2 hafta da artacak olsa daha çok artardı. Hayırlısı olsun hakkında

Geç döllenme olduysa kan testini düşündüğünüz gibi gecikince değil de gecikmeden yaptırmış olabilirsiniz belki 2 çıkan değer yükselebilir yani bilmiyorum ama adet olmazsanız doktora görünün ya da bi test daha yaptırın bence ve söktürücü kullanmayın
Evet bayram sonrasına kadar sabretmeye çalışacağım. Bayram sonrası aile hekimliğinde test yaptıracağım. Özel de yaptırmıştım 2 gün önce. Yine negatif çıkarsa doktora gideceğim. Niye adet olmuyorum diye. Söktürücü içmeyip sonra pozitif çıkanları duymuştum. Evet içmemek lazım hemen.

Bazen sebepsiz böyle değişkenlik gösterebiliyor. 2 hafta da artacak olsa daha çok artardı. Hayırlısı olsun hakkında
2 haftada arttığını düşünmüyorum zaten geçtiğimiz perşembe falan gibi düşünüyorum ondan kafam karışık

Back
X