Gebeliğe Hazırlık kan testi negatif çıkıp hamile olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle artk hayırlısı olsun diyorum ama esim silik çizgi var dedi kan testi yapmıştım 10 gün önce negatif çıktı[/QUOTE=
Ben de gördüm silik çizgiyi 2 gün sonra idrar testini tekrar yap bakalım çizgi netleşecek mi? Bu arada saat 12'yi geçtiğine göre benim de an itibariyle gecikmemin 10. günü oldu.

Evet canım ilk gün kan testim negatif. Doktor detinin 3. Günü gel dedi ama ben olmadım. 4. Gün silik çizgiyi hafta sonu olduğu için gidemedim 6. Güne kadar. o gün de kanı verdim sonucu beklerken hasta oldum :) ama düşük yapıyormuşum. Doktor adetin in 3. Günü gel dedi için gittim. Senin şüpheli çıkmış tekrarlayacagiz dedi. Ama ben hastalandım diyince takibe aldı. 1 hafta boyunca düzenli olarak yükseldi sonuçlarım. Ama kanama da sürdü. Elbette bu benim deneyimim. İllaki kimyasal olacak diye bisi yok. İnşallah bir an önce gebe kalırsınız.
Konu üzerinden baya geçmş ama ilk kan yaotrdğnzda kaç çıkmıştı.0 ın altındamıydı

Benim günüm bugün tam 9 gün gecikti. Ben her ay 3 gün bilemedin maksimum 5 gün gecikiyorum zaten ama 5 günü geçince dayanamadım 7. gün kan testi yaptırdım. Sonuç 2 yani negatif. Ama hala olmadım. Belirsizlik kötü bir şey ne adet oluyorum ne bir sonuca varabiliyorum
Eski yorumlara bakarken mesajınızı gördüm şu an aynı durumdayım adetim 9 gün geçti dün test yaptım ve değerim iki çıktı yani negatif ....yarın doktora gideceğim adet söktürücü için...sizin sonuç ne oldu merak ettim 🤔

Back
X