Belki gec dollenmeden kaynakli olabilir henuz cok yeniyseAcil cevap bekliyorum lutfen aklim cok bulandi
Bu geçen ay ki testim(hamile değilim) erken gebelik testlerine güvenmeyin en güvenir kan testi o negatifse negatiftirArkadaslar hepinize merhaba idrar testlerimin pzoitif cikmasi uzerine gidip kan verdim 0.49 cikti belirtiler kesilmeyince ben tekrar bugün hem kaset test hemde erken gebelik yaptim erken gebelikte gayet net kesttede hayalet gibi zor gorunen ciGi cikti başına böyle bir şey gelen var mi
1 tanesi hatali hepsi mi hatali anlamadim ki yaBu geçen ay ki testim(hamile değilim) erken gebelik testlerine güvenmeyin en güvenir kan testi o negatifse negatiftir
Ama testi yapar yapmaz cikiyor kuruma cizgisi saatler sonra cikarTestlerinizdeki çizgiler pozitif çizgisine deği daha çok kuruma çizgisine benziyor.
Geçen ay kaç farklı test yaptım erken gebelik testiydi hepsi pozitif çıktı ama kan 1.20 di sonra adet oldum zaten bizde öyle dedik hepsi mi hatalı çıkar diye1 tanesi hatali hepsi mi hatali anlamadim ki ya
Valla bilmiyorum bakalim ozelde vermistim.kani bide gidip devlet hastanesinde vericemBelki gec dollenmeden kaynakli olabilir henuz cok yeniyse
Geçen ay kaç farklı test yaptım erken gebelik testiydi hepsi pozitif çıktı ama kan 1.20 di sonra adet oldum zaten bizde öyle dedik hepsi mi hatalı çıkar diye
Bende az once test yaptim belirtilerim var paylasim yaptim yorumlari beklicem cok umutluydumValla bilmiyorum bakalim ozelde vermistim.kani bide gidip devlet hastanesinde vericem
Hayırlısı olsun umarım biz yanılıyoruzdurCok uzuldum benim ilk oglumda dogru cikmisti halbuki bakalim nasip
Hadi hayirlisi olsun bakalimBende az once test yaptim belirtilerim var paylasim yaptim yorumlari beklicem cok umutluydum
Yeni actgm konuya bakabilirmisiniz resim koydum orayaHadi hayirlisi olsun bakalim
Baktim canimYeni actgm konuya bakabilirmisiniz resim koydum oraya
Tskkr ederim cnmBaktim canim
Bebişşş ilişkiye girer girmez sabahı test mi yapmaya başladın.. çok aceleci davranıyorsun.Arkadaslar hepinize merhaba idrar testlerimin pzoitif cikmasi uzerine gidip kan verdim 0.49 cikti belirtiler kesilmeyince ben tekrar bugün hem kaset test hemde erken gebelik yaptim erken gebelikte gayet net kesttede hayalet gibi zor gorunen ciGi cikti başına böyle bir şey gelen var mi
Ama işte o ay icinde sen duzenli iliski yasamis olmalisin bizim sadece 2 gun iliskimiz oldu onun uzerinden gecen 15. GunBebişşş ilişkiye girer girmez sabahı test mi yapmaya başladın.. çok aceleci davranıyorsun.
öyle bi düşüncen varsa regl tarihine kadar bekleee . Bildiğin belli belirsiz çizgiye bakıyoruz
herzaman heryerde diyorlar ovulasyon günü ilişkiden sonra test için 14gün bekleyin diye.
Ben hamile kaldığımı öğrenmeden 1hafta önce negatifti, regl günü pozitifi gördüm..
oyuzden net regl günü belli olur kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?