kan testi negatif olup gebe olanlar lütfen yardıııım.adet düzensizliği ve gebelik

bende 4 ünde oldum.pomak daha önce sormusumdur ama kusura bakma tekrar cvp verirsen sevinirim . senin düşüğün sebebi neydi. dr da falan bi rahatsızlık falan çıktımı. bak canım bu arada ben bugün soğan kürüne başladım hamileliği kolaylaştırıyormuş rahime bir sürü faydası varmış ve yumurtayı catlatıyormuş. bide adet düzensizliğine etki ediyormuş. ben bugün basladım sende başla bence enfeksiyonu falanda hep temizliyormuş ve bi soğan suyu sebebiyle hamile kalan cok varmış

ben içmiştim aralıkta soğan suyu.ama adet bittikten 10 gün sonra başlamıştım. sen adette mi içiosun? önceki düşüğümde gelişmemişti. rahatsızlıkla alakalı bi durum değildi.7 haftalık olması gerekirken 3 aylık kadar görünüyordu.ve düştü. senin neydi canım sebebi?

canım kafam çok karıştı.soğan kürüne ne zaman başlıcam? kimi adetin 7. günü başlanıyor diyor. kimi adetten sonraki 7. gün diyor. napıcam ben?

canım kafam çok karıştı.soğan kürüne ne zaman başlıcam? kimi adetin 7. günü başlanıyor diyor. kimi adetten sonraki 7. gün diyor. napıcam ben?

canım beb adetin 6 cı günü başladım. sen diğer içtiğinde bi etkisini görmedin mi mesela akıntı artışı falan oldumu
. benim de lekelenme başladı doktor istrht verdi ama misfirm vardı yatılı dikkat edemedim kanamaya dönüştü ve düştü.bi rahatsızlığım bildiğim kadarıyla yok şükür

hayır.bi etkisini görmedim.hatta adet süresi uzun olanlarda bi hafta önce geliyomuş diye okumuştum.35 günde bir adet oluyorum ama soğan suyunu içtiğim ay yine 2 gün gecikmişti adetim. belki ilk kez içtim diye işe yaramadı bilmiyorum 3 ayda falan etki ediyomuş bazılarında.bakalım başlıycam bende.adetin 7. günü içicem ben.

belki sen etki etmediğini sanıyorsundur ama içini falan temizlemiştir belki bilmiyorum yaa kafamız karısık demi biz umutla deneyelim sonuçta faydalı bişe. bide gel bu ay vücudumuzu dinlemeyelim bize oyun oynuyor ve gecikmeye sebep oluyo.oyalanacak bişeler bulalım

ben hazır suyla yapmıştım kürü.beyazdı rengi.çeşme suyu klorlu akyor bazen.ama çeşme suyuyla yapınca yeşilimsi sarımsı oluyodu rengi. ondan mı işe yaramadı acaba diyorum. bu ay çeşme suyuyla yapıcam :) valla bende senin gibi düşünüyorum.bu ay sonu arkadaşın düğünü var.orda biraz kafa dağıtıcam.birde havalar güzelleşir artık.bol bol yürüyüş yapıcam.gezmeler falan.kafamda büyütmüycem.ilk gebeliğimde öyleydi.zaten eşim çok istemişti ozman. bende olmazsa olmaz zaten ben çok istemiyorm daha diyordum. 3 kere ilişki olmuştu ve hamile kalmıştım. ama içimden hep olmaz die geçiodu takmıyodum bu yüzden. hakikatten kafadan atmak lazım. sende halk eğitim kursları falan varsa orlara katıl.ben onuda düşünüyorum.hem değişik çevre.insanlar,arkadaşlıklar olur.hep vakit geçirecek bir uğraş.

kesinlikle. bende yeni evliydim daha evlilik rayına oturmamıştı başka memleketten gelmiştim bebek yapalım mı diye düşünüyorduk ama kararsızdım da böyle istekli baklememiştim ve tutmuştu ilk denememizde ama farkındaysan bu ayı kendimize harab ettik . bende bişeler yapmaya calışacam bakalım ehliyet kursuna gitmeyi düşünüyorum

bi de şu var düşük farklı etkiliyo galiba daha bi yoğun isteğin oluyo sende de öyle oldumu. ne kadarlık evllisin

bi de şu var düşük farklı etkiliyo galiba daha bi yoğun isteğin oluyo sende de öyle oldumu. ne kadarlık evllisin

iki buçuk olacak bidahaki ayda. yani ozman olmazsa olmaz diodum.üzülmem die düşünüodum ama düşükle sonuçlanınca kahroldum. en başta bebek olacak hemen sanıyosun ama iş başa düşünce o kadar kolay olmadığını anlıyosun. bidaha düşer mi,nie düştü acaba problemmi var die büşürü şey dolaşıyodu kafamda.o yüzden bu ay çok takıntılıydım. ama bu sitede çok güzel örnekler gördüm.çevremdede var öyleleri. bi kere hamile kaldım sonuçta diyorum.yine olur. bu ay enfeksiyon vardı bende dr. zaten demişti bana.bu ay olmayabilir . ama ben çok istedim.heryerden baskı.kadınlar bana onu ye bunu ye,bu kürü yap hamile kalamayanlara çok faydası varmış.ya ben bikere hamile kaldım zaten.ikinci kez denedik olmadı.sanki 2 yıldan beri deniyorum olmuyo,ben onlara hamile kalamıyorum dedimde bana kür veriyolar. kayınvalidemle aynı anda adet olmuştuk bi ara. şimdi her ay ben oldum sende oldun mu dio. maksat belli. adet oldu mu,hamilemisin? onun gelini hamileymiş,şu hamileymiş,senden sonra evlendi ama hamile. iice bu ay takmıştım yani.

pomak durumlar nasıl hayatım reglin bittimi soğan suyu içiyonmu ben 6 gün içtim bıraktım yaa

pomak durumlar nasıl hayatım reglin bittimi soğan suyu içiyonmu ben 6 gün içtim bıraktım yaa

evet bitti canım.bende 1 gün içtim sadece koşuşturuyoruz işte.arkadaşın düğünü var bidahaki haftaya.kafamdan attım bu ay takmıyorum:) hesap kitap yok. burayada çok takılmıycam. öle karar verdim:) arada bakınırım ama

bende aynen öyle arada sırada giriyorum o da sana cvp yazıp çıkıyorum bu ay hiç takmıyorum kafam rahat yaaa geçen ay resmen kendimi hamile sanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…