kan testi negatif olup gebe olanlar lütfen yardıııım.adet düzensizliği ve gebelik

göğüslerinde mavi damar ve renk değişimi var mı. bende ev işi bile yapamıyorum ya gel cuma günü beraber yapalım pomak ne dersin

hayır sadece şiş ve dediğim gibi renkli kısımda genişleme var. nie cuma günü yapıcaksın çarşamba 15 oluyo
ya çarşamba yapayım ,çıkarsa kan yaptırım perşembe, cumaya da doktora giderim die düşündüm. çıkmazsa da doktora gidicem.ne var ne yok nie adet olmadım.sonrada rejime başlıcam

Son düzenleme:
Sevgili arkadaşlar merhaba,

regl takvimime göre 26 şubatta adet bekleniyordu, tam o gün adet oldum fakat adetlerim hep çok düzenli olmasına rağmen önce kahverengi akıntı sonrasında ise pembe renkli geldi. 2 gün sürdü ve 2. günün akşamı siyaha yakın dönerek bitti. Daha önce hiç böyle görmedim. Her zaman tam gününde ve 5 gün süreli olur. Tahmin edersiniz ki 28 şubatta kızılaya koştum kan vermeye fakat 0.100 çıktı bhcg.

Şunu sormak istiyorum : eşimle 13 şubatta ve 23 şubatta ilişkiye girmiştik. Şuan 2 günlük reglimin üzerinden 2 gün geçti ama hala adet sancısı benzeri ağrı yaşıyorum. Kan testinin yanlış çıkma ihtimali var mıdır ? Bilen, yaşayan varsa paylaşabilir mi? Sevgiler...

arkadaşlar kan testi negatif olup sonra hamile olduğunu öğrenen var mı.testim negatif ama belirtilerim devam ediyo

Canim bana öyle olmuştu . adetini 4gun gece yapmistim 1.3 cikmisti sonra 10 gün bekledim gebelik testinde idrarda pozitif gördüm ama sonrasında maalesef dusurdum umarim hamilesindir ve umarim saglikla bebeğini kucagina alirsin...

haa tamam o zaman yaa ben ne bilim dedim cuma yapayım varsa daha iy çıkar

Canim bana öyle olmuştu . adetini 4gun gece yapmistim 1.3 cikmisti sonra 10 gün bekledim gebelik testinde idrarda pozitif gördüm ama sonrasında maalesef dusurdum umarim hamilesindir ve umarim saglikla bebeğini kucagina alirsin...

inşallah canım yaa, şimdi var mı bebeğin

inşallah canım sağol

ben hasta oldum canım 36. günde 35 de tahlil yaptırmıştım biraz da psikolojik sanırım birsey var mı yok mu derken adet gecikiyor. Ben de kan pıhtılaşması varmış o yüzden düşükler canım.

Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah hepimize. üzme kendi

idrar sıklığı var mı,

Maalesef canim hala ugrasiyorum ama bi turlu hamile kalamadim. .. tam bi yol oldu düşük yapali..

anladım canım kendini üzme doktora gittin mi. bi sebebi var mı. bak cok kafaya taktın mı stres sebebli olmuyormuş böyle aylarca kafaya cok takıp bekleyen ama olmayan sonra oluruna bırakıp beklemediği ay hamile kalan cok duydum ben.bide soğan kürü sebebiyle hamile kalanda cok duydum ben bu ay regli olursam içmeyi düşünüyorum. Rabbim kucaklarımızı meleklerimizle doldurur inşallah

kızlar regli oldum ya ve tam 15 gün sonra.anladığım tek şey sürekli vücudunu dinlemeyeceksin ve oluruna bırakacaksın.

Canim ben pkoluyum o yüzden olmuyor hamileligim hic ilaç kullanmadan hic bisey yapmadan doğal yolla bebek istedigimizin 4. Ayında oldu .. Soğan kurunu yaptim bi iki ay öncecçok düzenli içtim ama bende pek etki yapmadi...
kızlar regli oldum ya ve tam 15 gün sonra.anladığım tek şey sürekli vücudunu dinlemeyeceksin ve oluruna bırakacaksın.

Canim üzülmeboyle adetler karisinca hamile kalacaginin sinyalleriymis bbenden söylemesi... :)

keşke bende olsam artık.vücudum rahatlasın,kafamda rahatlar biraz.. test yaptım yine negatiff... hamile değilim evet tamam kafama yerleştirdim bunu.artık adet olmak istiiiyoooooruuuuuuuuuuummmmmmmmmm..

kadınlar gününüz kutlu olsun hanımlar.bugün adet oldum.ne güzel bir hediye değil mi? neyse kafam rahatladı artık. herşeyin hayırlısı.rabbim neylerse güzel eyler. moral bozmak yok.yola devam :))

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende yumurta çatlatma igne yaptırdım ayin 21 de ve normalde ayin 6 da adet olmam gerekiyor henüz olmadı adet sancısı gibi sancim var iki gün önce test yaptım cikmadi sizde kan test yaptirmalimiyim hamilemiyim

kadınlar gününüz kutlu olsun hanımlar.bugün adet oldum.ne güzel bir hediye değil mi? neyse kafam rahatladı artık. herşeyin hayırlısı.rabbim neylerse güzel eyler. moral bozmak yok.yola devam :))

sağol pomak bu arada farkındaysan senlede herseyimiz aynı oldu

git hemen kan testi yaptır bence kesin sonuç kafan rahat ader

sağol pomak bu arada farkındaysan senlede herseyimiz aynı oldu

:)) evet aynı canım.ilk gebelik düşük.ikinci deneme başarısız
kafam rahatladı diyorm ama hala düşüncek bişeyler buluyorum.şimdide aklıma şu takıldı.bu ay 52.gün adet oldum. bidahaki ay sorun olur mu ki bu? ben dün adet oldum sen ne zman olmuştun? bidahaki aya çalışmalara devammı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…