Kan testi negatif

Ozmell

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2021
90
47
18
28
Öncelikle merhabalar adetime 2-3 gün var. Belirtilerim de var gibi. Akıntıda artış bazen açık sarı ya da beyaz çoğunlukla da uzayan şeffaf, kasıklarda sancı ve doluluk hissi, bazen sadece sağ kasıkta sancılar, özellikle karnımı bir yere dayadığımda ağrı hissediyorum kasıklarımda ve koltuk altından başlayan gögüs ağrım var. Dün gece dayanamayıp idrar testi yaptım. İlk 10 dk pembemsi silik bir çizgi gördüm ama testi bırakıp yattım, sabah uyandığımda ise test fotoğraftaki gibi belirgin olmuştu. Bugün kan testi verdim ama 0.199 yani negatif çıktı. Tekrar idrar testi denedim ve onda ilk 10 dk da çok silik gölge gibi çıktı. Test bekledikçe de biraz daha belirginleşti. Kan değerim yükselebilir mi? Erken mi yaptım testleri? Böyle bir durum yaşayan var mı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim. Hayırlı geceler diliyorum hepinize

Eklentiler

• 20220930_120648.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 203

Bende aynı durumu yaşadim canim hatta senin testinden daha belirgindi ama malesef adet oldum insalah sende gebelik vardir canim 2 gun daha bekleyip testi tekrarla bence bu sefer daha kısa surede cikarsa kan testini yine ver yada bi kadin doguma gözük derim

Şaşırdım açıkcası, bu testten sonra kan testini olumlu bekliyordum aslında ama hayırlısı tabi hepimizin hakkında çok teşekkür ederim ilginize 2 gün sonra testi tekrarlicam sağolun

Şaşırdım açıkcası, bu testten sonra kan testini olumlu bekliyordum aslında ama hayırlısı tabi hepimizin hakkında çok teşekkür ederim ilginize 2 gün sonra testi tekrarlicam sağolun
Bizi de haberdar et canim guzel haberlerini bekliyoruz

O testten sonra bi test daha yaptım onda da çok çok gölge gibi belli belirsiz 2. Bi çizgi çıkmıştı çok zor görünüyodu 2 gün sonra yani bugün yine test yaptım 10 dk sonra böyle oldu, testi yine tekrarlicam ne diyosunuz? sizce ne yapmalıyım, var gibi mi?

Eklentiler

• 20221003_224845.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 171
Fotoğrafta böyle gözüküyo ama pembe çizgi. Su damlattım iyice belirginleşti kimsecikler yok mu acabaaa??

Yok yarın tekrarlicam
İnşallah güzel haberler alırsınız bende yumurtlamanın 8. Gunu kan testi yaptim sonucum 2 cikti yarin bidaha tekrarlicam İnşallah yükselmiştir anne olmayı çok istiyorum İnşallah en kısa zamanda nasip eder

Çok teşekkür ederimm siz de içinizi ferah tutun rabbim sesinizi duysun inşallah en yakın zaman da bu güzel haberi alırız..

Benimde 2,33 çıktımisti reglim 8 gün gecikmesinde yaptım şuan 14 günlük bı gecikme yaşıyorum idrar testlerinde sonuç negatif kan deriniz yükseldi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…