Kan testi negatif :((

trykglsrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
139
105
53
32
Merhaba kizlar ben araniza yeni katildim sizden yardim istiyorum.. yaklaşık 2 yildir ewliyim ve evlendikten sonra hizla kilo aldim bu yuzden adetimde duzensizlik ve adetimde gecikme yasamaya basladim.. kilo artisindan sonra 32-33 gunde adet oluyordum fakat bu ay 42 gun oldu hala adet olmadim dun beta hcg baktirdim negatif cikti.. 2 gundur saridan biraz daha koyu akinti geliyor bugun kasiklarimda sanci oldu ama adet olmadim.. doktor ilac verdi kullanmakta tereddüt ediyorum.. sizce tekrar beta hcg baktirmali miyim. . Basina boyle bir durum gelen var mi.. gec dollenme olabilir mi

Canim gec dollenme olsaydi bile mutlaka.kanda azda olsa değerin yüksek çıkardı. bence ilaci ic.. bi de ben de biraz kilolu biriydim. diyet yaptım 8 kilo verdim. gercekten cok faydasi oldu kilo vermenin adetlerim duzene girdi.. ve gebe kaldimm diyet yaparken katkili gidalardan uzak durmaya alıştığım icin simdi.hic sikinti da yasamiyorum..

Bayadir girmemisim siteye.. doktora gittim çok sayıda yumurtan var ama gelismedikleri icin gebelik olmuyor dedi femara kullandim 13. Gunu yumurta takibi icin cagirdi doktorum..iki tane buyuk yumurtan var ve catlamaya baslamislar dedi 3 gun odev verdi simdi beklemedeyim

Ben ilk doktora gittigimde 9 gän gecikmem vardi. Ne idrarda nede kanda cikti. 2 haftalik hamileymisim. Bende yok diye 20 saatlik yola izine gittim valizleri indir kaldir
Birkac gün daha bekle tekrar baktir yine yoksa icersin.
Rabbim hayirlisini versin :)

Back
X