Kan testi sonucum

hayalleriolankiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2020
791
761
53
Kızlar merhaba yeni üyeyim.şüpheli İlişkimden 18.gün sonra yaptığım sonuç fotoğraftaki gibi. Sizce yükselir mi ? Gebelik istemiyorum.
1.20den küçük çıktı normalde her hastanede sonuçlar böylemi çıkar bilmiyorum ilk defa yaptım kan testini

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 126
Test sonucu negatif. Olma ihtimali yok gibi görünüyor. Stresten geçikme olmuş olabilir varsa eğer. Bazı hastahaneler 10 un üzerini bazıları 5 in üzerini pozitif alır sizinde zaten 1.20 yani negatif.

<1.20

1.20den küçük olarak algılyorum değerim 1.20 değil sanki dimi
Evet küçük olarak yazıyor ki dediğim gibi 3.6 da çıksa da negatif benim bir kere 3.6 çıkmıştı çünkü ve negatifti. Ayrıca 18 gün geçmiş ilişki üzerinden. 12. Günden sonra yükselir hormon kanda düzenli olarak. Ben 12.gün kan verdiğimde 23.32 çıkmıştı öyle düşün. Korkma stresten regl de geçikir yoksa iyice stres olursun

Evet küçük olarak yazıyor ki dediğim gibi 3.6 da çıksa da negatif benim bir kere 3.6 çıkmıştı çünkü ve negatifti. Ayrıca 18 gün geçmiş ilişki üzerinden. 12. Günden sonra yükselir hormon kanda düzenli olarak. Ben 12.gün kan verdiğimde 23.32 çıkmıştı öyle düşün. Korkma stresten regl de geçikir yoksa iyice stres olursun

teşekkürler 🙏🏻

Bazı hastaneler 0.02..0.100 felan değer verirken bazıları <1.20 altında diye değer veriyor galiba dimi ?

Back
X