- 29 Eylül 2021
- 1.317
- 315
- 73
- 24
- Konu Sahibi Elifim2211
-
Bu belirtiler sadece gebelik belirtisi degil malesef. Her ikinizin de cinsel sağlığı iyi mi? Yani sperm ornegi verildi mi, siz muayene oldunuz m
Nasil yani? Cinsel organ tarafindan normal degil ne demek?Hayir vermedik yani yeni yeni çocugmuzun olmasini istediğimiz icin saglik ben muane olmadim da eşim biraz sıkıntılı söyle ki cinsel organ tarafindan normal değil ama daha once çocuk istemiyor duk şimdi istiyiriz
Neyle ölçtün kız, adama da böyle diyorsan yazık la adama ,Söyle ki nasıl denilir Bilmiyorum normal değil mesela normal bir erkek'te 16 cm olur bu 14 cm sadece bu sorunu var buda gebelik icin sorun mu onuda bilmiyorum
Ben ölcmedim evlenmeden once kendisi söyledi ve öyle de gerçekten ben birsey istemiyorum ki diyorum ki acba bu bebek olmamasını neden olblir miNeyle ölçtün kız, adama da böyle diyorsan yazık la adama ,bacım ne istiyon
Normal erkekleri nerden biliyon tek tek ölçtün mü
Normal 16 demişsin o yüzden. Bu işin normali yok. Eşinin de gayet normal, çocuğun bunla ilgisi yok. Adetin 3. Günü git hormon testi veryok artık bu nasil cümle
Daha adet olmadim 10 gun varda hormon testi neye yarar ki pek bilmiyorumNormal 16 demişsin o yüzden. Bu işin normali yok. Eşinin de gayet normal, çocuğun bunla ilgisi yok. Adetin 3. Günü git hormon testi ver
Haklısın yok ya stres ypmiyom söyle ki sadece merak vardi da şimdi anldm fazla düşünmek iyi değil olursa zaten olur teşekkür ederim ☺☺Canım alakası yok Allah istese her türlü bebeğin kucağında olur sabırlı ol Allah'tan ümit kesilmez denemeye devam edin stres çok etkiliyor
Canim daha önce burda okudum iki ml lik sirngayla hamile kalanlar vardı oda en fazla 5 cm gelirBen ölcmedim evlenmeden once kendisi söyledi ve öyle de gerçekten ben birsey istemiyorum ki diyorum ki acba bu bebek olmamasını neden olblir mi
Haklısın yok ya stres ypmiyom söyle ki sadece merak vardi da şimdi anldm fazla düşünmek iyi değil olursa zaten olur teşekkür ederim ☺☺
Hm beli olur mu erken gebelik testi normal evde yaptığımız test degik mi yoksa ayri bitseydi miEğer çok merak ediyorsan adetine 2 gün kala erken gebelik testi al eczaneden onunla test yap orda belli olur şimdilik kafanı rahat tutmaya çalış
Anldm ya bilmiyorum ki ben ondan demedim bilmediğim için dedim bilsem demezdim pişman oldumCanim daha önce burda okudum iki ml lik sirngayla hamile kalanlar vardı oda en fazla 5 cm gelir
Eczaneden erken gebelik testi diye söylersin verirler eğer gebelik varsa zaten adetten 2 gün önce belli olurHm beli olur mu erken gebelik testi normal evde yaptığımız test degik mi yoksa ayri bitseydi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?