Kan testi sonucum

Elifim2211

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
1.317
315
73
24
Merhaba hanımlar ben eşimle iliskiye gireli tam 10 gun oluyo bugun ve çocuk istiyoruz bugun gidip kan verdim adet günüme daha 10 gun var ama biz istediğimiz için gitim ve bir iki şüphem var halsizlik, göğüs ağrısı cok ve kasık ağrım cok oldu 3 gün boyunca bunlar olunca birde korunmasız ilişki oldugu icin gitim test sonucum bu şekilde çıktı bundan oncede 3 ay once yptim 0.1 çıkmıştı merak ediyorum bu belirtiler var ama sonuçta birsey çıkmadı acba neden böyle oldu

Eklentiler

• Screenshot_20210929-195830_e-Nabz.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 143
Bu belirtiler sadece gebelik belirtisi degil malesef. Her ikinizin de cinsel sağlığı iyi mi? Yani sperm ornegi verildi mi, siz muayene oldunuz mu?

Hayir vermedik yani yeni yeni çocugmuzun olmasini istediğimiz icin saglik ben muane olmadim da eşim biraz sıkıntılı söyle ki cinsel organ tarafindan normal değil ama daha once çocuk istemiyor duk şimdi istiyiriz

Hayir vermedik yani yeni yeni çocugmuzun olmasini istediğimiz icin saglik ben muane olmadim da eşim biraz sıkıntılı söyle ki cinsel organ tarafindan normal değil ama daha once çocuk istemiyor duk şimdi istiyiriz
Nasil yani? Cinsel organ tarafindan normal degil ne demek?

Söyle ki nasıl denilir Bilmiyorum normal değil mesela normal bir erkek'te 16 cm olur bu 14 cm sadece bu sorunu var buda gebelik icin sorun mu onuda bilmiyorum

Söyle ki nasıl denilir Bilmiyorum normal değil mesela normal bir erkek'te 16 cm olur bu 14 cm sadece bu sorunu var buda gebelik icin sorun mu onuda bilmiyorum
Neyle ölçtün kız, adama da böyle diyorsan yazık la adama , bacım ne istiyon

Canım alakası yok Allah istese her türlü bebeğin kucağında olur sabırlı ol Allah'tan ümit kesilmez denemeye devam edin stres çok etkiliyor

Canım alakası yok Allah istese her türlü bebeğin kucağında olur sabırlı ol Allah'tan ümit kesilmez denemeye devam edin stres çok etkiliyor
Haklısın yok ya stres ypmiyom söyle ki sadece merak vardi da şimdi anldm fazla düşünmek iyi değil olursa zaten olur teşekkür ederim ☺☺

Eğer çok merak ediyorsan adetine 2 gün kala erken gebelik testi al eczaneden onunla test yap orda belli olur şimdilik kafanı rahat tutmaya çalış

Haklısın yok ya stres ypmiyom söyle ki sadece merak vardi da şimdi anldm fazla düşünmek iyi değil olursa zaten olur teşekkür ederim ☺☺

Eğer çok merak ediyorsan adetine 2 gün kala erken gebelik testi al eczaneden onunla test yap orda belli olur şimdilik kafanı rahat tutmaya çalış
Hm beli olur mu erken gebelik testi normal evde yaptığımız test degik mi yoksa ayri bitseydi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…