20 şer gün arayla kan testi yaptırdım bu aralarda 2 kez adet oldum yani ilişkiden 2 ay geçti ama kasıklarımdaki ağrı geçmiyor kistimde yok kontrole gittim.
Tüm kan testlerim aynı değer çıkıyor 1.2. Bu biraz şaşırttı hep aynı çıkması ama dert değil.
Ne yaptıysam kasık ağrım geçmedi kan testinin yanılma payı var mı??? Beklemeli miyim?
1 damla kandan kac cesit hastaligin oldugunu anlayacaklar ama senin hamile oldugunu anlayamiycaklar.kac yasindasin annem sen 15 falan var misin.cunku akli basinda butun herkes bunu bilir yani.neyse gecmis olsun hoscakaln
1 damla kandan kac cesit hastaligin oldugunu anlayacaklar ama senin hamile oldugunu anlayamiycaklar.kac yasindasin annem sen 15 falan var misin.cunku akli basinda butun herkes bunu bilir yani.neyse gecmis olsun hoscakaln
Arkadaşlar bu arkadaşı şikayet edin .ya bunun yaşı 18den küçük dalga geçiyor ya erkek .akla mantığa sığmayacak postlar açıp birsürü saçma sapan özel soru sorup cinsel /kadınsal bilgi almaya çalışıyor.ve önemli postların gerilere düşmesine neden oluyor
açtığı konulara verilen cevaplara bakın anlayacaksanız
Arkadaşlar bu arkadaşı şikayet edin .ya bunun yaşı 18den küçük dalga geçiyor ya erkek .akla mantığa sığmayacak postlar açıp birsürü saçma sapan özel soru sorup cinsel /kadınsal bilgi almaya çalışıyor.
Önemli postları gerilere düşürüyor.
Adetin son günü sürtünmeli boşalmasız ilişki yaşamışsın .gereken cevapları almışsın ....adetinide olmuştun halaaaaa adet olmasına rağmen hamilemiyim hamile olan varmı diyorsun .şimdide kist mist çıkarmışsın dalga geçme milletle