Kan testı yaptırdım ve sonuc POZİTİF

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebi26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ebi26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
1.184
3
116
Ankara
kızlar bugun daha fazla dayanamadım ve esimle kavga ederek kantahlılı verdım.sonuc POZITIF hcg degerım 55.23 cıktı ve benım test gunum salı cok sukur allahım hala ınanamıorum ıns dıger testler de guzel cıkar delikafadulden :teytey:

canım tebrikkk ederimmmm saglıcakla bebegini kucagına al insallah darısı basımızaaaaa

cok sagolun kızlar hala soktayım.darısı basınıza canlarım saglıkla sahhatle ıns alkisalkisalkis

Ebi26 tebrik ederim ....

Allah degerlerinin saglikla artmasini nasip etsin ...

Bu gün kacinci günün ...

Darisi bizlere

kızlar bugun daha fazla dayanamadım ve esimle kavga ederek kantahlılı verdım.sonuc POZITIF hcg degerım 55.23 cıktı ve benım test gunum salı cok sukur allahım hala ınanamıorum ıns dıger testler de guzel cıkar delikafadulden :teytey:

ebi merhaba seni de bademi de anatolya başlığından takip ediyordum... ikinizi de tebrik ederim... Allah keseyi ve kalp atışlarını da görmeyi nasip etsin.. bebeğini sağlıkla kucağına almayı ve tabiki hayırlı bir evlat olmasını da

darısı başımıza artık (ben de anatolyayı ciddi ciddi düşünmeye başladım bu arada)

sevgiler

tesekkur ederım arkadaslar ısteyen herkese nasıp etsın öle bısey kı suan hıcbısey umurumda dııl öle guzel kı herkese tattırsın rabbım ıns bundan sonrakılerde guzel cıkar böle.
ben transfer gununu de sayıyıorum cunku sabah erken yapılmıstı 10.gunum bugun ama doktora gore 9 oluyo.

ebicim tebrikler canım allah tamamına erdirsin inşallah bundan sonraki testlerinde güzel çıkar ve hayırlısıyla sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın
darısı bizlerin başına

aminnn tesekkurler darısı sizlerin basına 2010 acılısı masallah guzel olcak bu sene ıns ısteyıpte anne olamayan kalmıcak allahın izniyle kaydirigubbakcemile3

rabbim tamamına erdirsin inşallah canım 2010nun ilk pozitifi senden geldi inşallah burdan o güzel haberleri daha fazla alırız 2010 da canım rabbim kucağına almayı nasip eğlesin inşallah

Hayırlı olsun 10 uncu gune gore guzel bır deger
canım allah yuzunu hep guldursun darısı bızım basımızaa

tesekkur ederıım arkadaslar sevıncıme ortak olup benı daha mutlu ettınız sagolun

canım gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. darısı bizlerin başına. canım sorununuz neydi? hangi merkezde tedavi gördün?

rabbim tamamina erdirsin canim cok cok tebrikler .. kendine cok dikkat et insallah saglicakla kucagina alirsin hayatim :)

ebi cooook tebrik ederim , allah saglıkla kucagına almayı da nasip etsin. çok sevindim gercekten merakla bekliyordum sonucunu. ben de dayanamayıp 9.gün yapmıştım testi. değerlerimiz cok benziyor bende de 54 cıkmıştı. sonra da ikiz cıktı :) hazır ol bir süprize daha... ikiz de gelebilir :)

Back
X