Kan testi

merve97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2018
23
6
1
28
Kizlar merhaba gebe olduğumdan supheleniyorum kan testi yaptirmak istiyorum özel hastanede bunun icin jinekologdan randevu mu almaliym yoksa danışmada kan testi yaptirmak istedigimi soylesem yine yaparlar mi ? Diger bir sorum da evli degilim eger sonuc pozitifsse ozel hastaaneler aile hekimine bildiriyor mu?

canim testi doktor istiyor bu yuzden once ona muayene olmalisin.
eger hamileysende kayitlara gecer mi emein degilim sunu soyleyebilirim bn doktora gittim iki gun sonra aile hekiminin hemsiresi aradi gebesiniz gelin kayit yaptirin dedi.
ama devlete ilk gitmistim ozelde boylemi bilemem

Dra gitmene gerek yok. Direk kan vermeye gidebilirsin..
Dra gitsen özel de olsa devlette olsa, sağlık ocağı kayıtlarına düşüyor..

Canim doktra gitmene gerek yok danismadan kanda gebelik testi yaptirmak istedigini soyluyosun ben kan testimi ozel hastanede yaptirdim sonucum saglik ocagi sistemine dusmus ordan aradilar beni yani pozitif olunca onlarin bilgisi oluyo gebe takibi yapiyolar cunku

Sen dr a gittinmi peki yoksa sendemi danismadan söyledin

Egerki supenız varsa alın bir test yapın.cıft cızgı cıkarsa doktora gidersiniz.

25 gun gecti adetim 17 gun gecikti pazar gunu yaptim negatifti
Canım bence hamıle değilsin.şimdiye kadar çoktan testte çıkardı.ilişkiden 10 gun sonra bile testte çıkıyor.bosuna stres yapıyosun bence.o nedenle de adetın gecıkıyor.buyuk bir ıhtımal hamıle değilsin.için rahat olsun.

Allah senden razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…