kızlar yokmu bana yardımcı olan?
belinde ve bacağında ağrı varsaa regl döneminin geçmesiyle bu ihtimal yükseliyor.. ben hamile kaldığım halde adet görmüştüm az da olsa. 1.5 aylıkken ogrendım surpriz olmuştu. kan testi yaptırmalısın bence :)
kaç gün geciktiyse adetn normal adet olmayı beklediğin tarihten ititbaren 10 gün sayarsak 1 hafta sonra yaptır cnm.. umarım beklediğin sonuc olur..
he bu arada döllenmeden ıtıbaren 15 gün içinde test yaptırırsan anlayamazsın en az 15 günlük olmalı gebeliğin
birde dok. dediki 2 3 gün daha adetin gelmezse şu ilacı kullan dedifulubel mi ne yazıyo okunmuyo yazısı bide adetin gelince
adetinn 5 günü klomen yazmış bunlar ne ilacı kızlar kullandınız mı siz?
klomen icin netten baktim Klomifen sitrat (klomen, gonophene) ile yumurtalık uyarılması tedavisi genellikle dört ya da beş siklus kullanılır. Bu süre zarfında ovulasyon ve gebelik oluşmazsa başka bir tedavi seçeneği tercih edilir.
ya alacam ilaçları nasipse ama kullanmayacam... şimdilik he ne zaman bir dktr dahahamile değilsin dedi he o zaman kullanacam nasipse iyi bi fikir mi? klomen in yanında yazdığı ilaç adet söktürücü sanırım şimdilik dursun baalım...içmeyeyim demi?
canim ben sana kullan veya kullanma diyemem ki, her ilac kisiden kisiye farkli etki yapar ama istersen klomen hakkinde konu acmislar bu linkte o ilaci kullanan bayanlardan fikir alabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392881-klomen-gonaphene-hamislige-ugrasanlar-hamisler.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?