canım benim sen ne güzel şeyler söylüyosun bana canım benim ama bak şimdiiyi düşün 28inde adet olmam lazımdı adet günümü 1 gün geçmişti kan testi yaptırdım negatif çıktı bugun adetolmayalı 7. gün orada çıkan negatif geçersiz olabilirmiiiii? ben bunu öğrenmekistiyom canım benim
haydi size bir bulmaca cozun cozebilirseniz :)))
ben nasil ogrenmistim biliyormusunuz hamile oldugumu ???
acaba nasıl nasıl:)))) merak ettim çokkk
bu arada sabahki idrarımla test yaptım bariz tek çizgi çıktı ama hala adet olmadım....
merhaba zanil ben de ayın 23 ünde aşılama yaptırdım 7 aralıkta adet olmam lazım ama dayanamayıp bugün kan testi yaptırdım sonuç 0.04 çıktı bir arkadaş da senin için yorum yazmış en az 15 gün geçmeden belli olmaz diye...benim de ayın 8 inde 15 gün oluyor acaba adet olacak mıyım ya da adetim gecikecek mi çok merak ediyorum ama ümidim de kırılmadı değil...sen adet oldun mu?
canım adet olmadım bu sabah kendim test yaptım tek çizgi çıktı harhalde yoktur diyorum artık adet günümün 2. günü kan testinde 0.100 çıktı e 7. günü bugun sabah test yaptım şimdide negatif olsa çıkardı ama henüz daha adet olmadım daha umutlansam mı umutlanmasam mı bilmiyorum... üzülüyorum
ben hamile oldugumu soyle ogrendim 1 ay once adet olmustum aralik ayinda kasim ayindada adetime gun vardi ama bende surekli wc gitme yorgunluk midemde agri asiri duygusallik gibi durumlar gorunuyordu bi sabah canim portakal suyu istemisti evde yoktu oturdum iyi bir aglamistim esimede soylenmistim :))) ve test yaptim pozitif cikmisti hemen o gun kan testi yaptirdim 4 haftalik hamile oldugumu ogrendim.... megersem adet degilmis yerlesme kanamasiymis :)))
canım adet olmadım bu sabah kendim test yaptım tek çizgi çıktı harhalde yoktur diyorum artık adet günümün 2. günü kan testinde 0.100 çıktı e 7. günü bugun sabah test yaptım şimdide negatif olsa çıkardı ama henüz daha adet olmadım daha umutlansam mı umutlanmasam mı bilmiyorum... üzülüyorum
ben de çok üzgünüm başıma ağrı girdi bende de kasık ağrısı arada mide bulantısı baş dönmesi uyku hali oluyor ama doktorum aşılama yaptıktan sonra progestan vermişti yan etkilerine baktım bu saydıklarım var...artık ne yapacağımı bilmiyorum...o kadar çok istiyorum ki bir bebeğim olsun diye....Allahın gücüne gitmesin isyan olarak algılamasın ama millet hemen hamile kalıyor doğurup Allaha emanet çocuk bakıyor ilgi sıfır ya da sokağa atıyor...biz de olsa da baksak diye elimizden geleni yapıyoruz ama sonuç hüsran...
canım sen nekadardır bebek düşünüyon ne kadar zamanda aşılamaya karr verdiniz üzme canım kendini allahım en iyisini bilir bak nasıl evlatlarr var saçını süpürge ediyon da buyutuyon buyuyunce anasını babasını öldürüyo dövüyo vs. allahım evlattan çok hayırlı evlat versin sıkıntı yapma nolur kendine üzülme....
canım bizde 1 buçuk senedir evliyiz işte bu aylarda 1 sene oldu korunmayalı henüz aşılama falan olmadı işte ilk bu ay geciktim bende testler negatif rabbim hayırlısını versin kocana baktılarmı sayım fala sorun ne dediler size ?canım biz 15 aylık evliyiz sadece 2 ay korunduk o zamandan beri korunmuyoruz ama doktorlar diyorlar ya 1 yıl olmaması normal diye o yüzden o süreçte kendimiz denedik olmadı hazirandan bu yana da düzenli olarak gittiğim bir doktor var daha öncekileri saymıyorum doktor diye...23 kasımda ilk aşılama yaptırdık daha önce klomen+ovitrelle denedik olmadı Rabbim en iyisini bilir tabi ama üzülmemek elde değil...ben de Rabbimden hayırlı sağlıklı sıhattli bir bebeğim olsun diye dua ederim zaten...ve gerçekten ama gerçekten iyi bir anne baba olacaklara evlat nasip etsin inşallah özenenlere...siz ne zamandan beri bebek istiyorsunuz aşılama tüp bebek falan denediniz mi?bir de hangi hastaneye gidiyorsunuz?
birde hani hastane demişsin canım manisa nın bi ilçesinde oturuyoz burdaki özel bi hastaneye gidiyorum canım ben..
anladım canım ya ne bende ne de eşimde bir sorun var ikimizin de sonuçları iyi ama olmuyor işte...doktorum da olmaması için hiçbir sebep yok ama kimi zaman sebepsiz yere olmayabiliyor diyor doktoruma kalsa 6 ay daha duralım aşılama için dedi ama bizim istanbul dışına tayin durumumuz var o yüzden buradan gitmeden yaptıralım istedim
dis gebelik idrar testinde pozitif cikar zanil kullandigin her hangi bir ilac var mi ?
o zaman kan testi kesin sonuc verir, belki durumun psikolojik bebegin olmasini cok istiyorsan bu yuzdende hamileyimissin gibi belirtilerin olur , idrar testini erken yaptigindan dolayid aolabilir ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?