kan testime bir bakın tecrübeye ihtiyacım var

dnaib

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
789
93
123
kızlar adetime 7 gün var. bugün kan testi yaptırdım. 8.82 çıktı. sonucun üzerinde 5 ve sonrası için pozitif yazıyor.yani verdiği değer aralıklarında. doktrora göstermedim çünkü ilk kendim emin olmak istedim. açıkcası 1 hafta varken gitmek saçma geldi. hemşire sonucun pozitif olduğunu ancak iki gün sonra değerin yükselmesi gerektiğiini tekrar test yaptırmam gerektiğini söyledi. bunu zaten biliyodum sorum bu değil.
sorum şu ki; sizce gebelik var mı? bir hafta öncesinden 8.82 iyi bir değer değil mi? yani bu gebelik kesin mi siszce

kızlar adetime 7 gün var. bugün kan testi yaptırdım. 8.82 çıktı. sonucun üzerinde 5 ve sonrası için pozitif yazıyor.yani verdiği değer aralıklarında. doktrora göstermedim çünkü ilk kendim emin olmak istedim. açıkcası 1 hafta varken gitmek saçma geldi. hemşire sonucun pozitif olduğunu ancak iki gün sonra değerin yükselmesi gerektiğiini tekrar test yaptırmam gerektiğini söyledi. bunu zaten biliyodum sorum bu değil.
sorum şu ki; sizce gebelik var mı? bir hafta öncesinden 8.82 iyi bir değer değil mi? yani bu gebelik kesin mi siszce
Daha onceki aylarda yaptirmismiydin hic bu deger ciktimi. Bence var gibi baya erken yaptirmissin insallah hamileyimm dersin

Varcnm ole gozukuo olmasa idi 0.00 gibi cikabjlio o yuzdenvar js degerin yukselir

Sonuçlara nerden bakiliyo bende bugün sağlık ocağına gittim netten bakabilirsin demişti adrese giriyorum alakasız şeyler var yardimci olursaniz sevinirim:(

Sonuçlara nerden bakiliyo bende bugün sağlık ocağına gittim netten bakabilirsin demişti adrese giriyorum alakasız şeyler var yardimci olursaniz sevinirim:KK43:
Ben hiç bilmiyorum canım ya sonuçları bekledim ben elden alıp geldim

Hamilesinn hayırlı olsun :) erken ogrenmissin bende 2 gün kala falan ogrenmistim 2 gün sonra tekrarlat mutlaka değerin iki katına çıkması lazım :)

Canim bende hamileyim sana bildiklerimi yani dogrulari yaziyorum
Ben suphelendigim zaman adet gunumden sonra tahlilde 5.63 hcg cikmisti ondan sonraki 5 gun sonra degerim 24.94 olmustu simdi 4 haftalik hamileym zaten alt sinir 5 oluyor bunun ustu hamilelik suphesine giriyor.bence hamilesn dgerin iki gunde bir iki katina cikacaktr oyleyse:) tahlil.com sitesinden ben sonuclarimi ogrendim ( tabi hastane olacak) ins hamilesindir:)

Canım inşallah hamilesindir.Bende 3.5 aylık evliyim çok istiyorum hayırlı haberlerini bekliyoruz yarın takipte olucam :)

Canım inşallah hamilesindir.Bende 3.5 aylık evliyim çok istiyorum hayırlı haberlerini bekliyoruz yarın takipte olucam :)
Çok teşekkür ederim inşallah hepimizin olur bende 4 ayı dolduruyorum yakında. Aynı sayılırız yani :) yarın mutlaka haber vericem

Canim bende hamileyim sana bildiklerimi yani dogrulari yaziyorum
Ben suphelendigim zaman adet gunumden sonra tahlilde 5.63 hcg cikmisti ondan sonraki 5 gun sonra degerim 24.94 olmustu simdi 4 haftalik hamileym zaten alt sinir 5 oluyor bunun ustu hamilelik suphesine giriyor.bence hamilesn dgerin iki gunde bir iki katina cikacaktr oyleyse:) tahlil.com sitesinden ben sonuclarimi ogrendim ( tabi hastane olacak) ins hamilesindir:)
Yarını iple çekiyorum ya mutlu haberi vericem inşallah:)

Back
X