- Konu Sahibi NohutluPilav
-
inşallah öyledir cnm...:Saruboceq:canım inş olmuştur kaçki kan degerin birsey demedilermi, gec olmustur belki..
rabbim bide o acıyı yaşatmaz inşallah...içimden zaten hep bi sorun varmış gibi hissediyorumcanım ya geç döllenmedir ya da kimyasal gebeliktir..kimyasal gebelikte de silik pozitif çıkıyor..
umarım geç döllenmedir..
değerin kaçtı
bitanem değerler hergün 2 katına çıkarmış cts gününe kadar çok net belli olcak allahın izniyle .
çok teşekkur ederım cnm bilgilendırdıgın için ... benım degerlerım 71 çıktı ve pazartesı tekrar yaptırıcam düşük riski varmı diye o zaman ögrenecegimbenim de idrarda silik çıktı kan testi yaptırdım değer 11 di hiç unutmam..........çok düşük dedi ordaki laborant
doktorumu aradım kesinlikle negatif değil
gebelk şu an tüplerde sperm ve yumurta buluşmuş hamilelik var bekleyip değerin artışını görelim dedi........
hamileydim yani değer hızla arttı ve şu an 7 aylık dünya tatlısı bi kızım var
bugün güzel haberler yazarsın buraya bitanem.
buarda bisim topiği buraya toplamışsıııın
sagol canım adetım 2 gün geçtiginde yaptırdım kan testını ve 71 çıktı bakalım pazartesı net cevap alıcam inşallah....Hayırlısı olsun arkadaşım...
Bu hcg değeri hamile olmayan kadınlarda 5ten düşük oluyor. Adet olman gereken gün (yani yumurtlamadan 14 gün sonra) katlana katlana yaklaşık 100e çıkıyor.
Mesela ben adetten 1 gün önce öğrenmiştim, 75ti.
Seninki de çok yeniyse mesela 10-20 gibi birşeyse doktor 2 gün bekleyelim istemiştir, sağlıkı gelişen embriyo 2 günde 2ye katlıyor değeri. Seni hamileliğinin çok çok başı diye umutlandırmak istememiş olabilir, ama yarın hayırlısıyla güüzel bir değer alacaksın, inanıyorum buna...opuyorumnanaktan
canımmm çok sagol tatlımmmopuyorumnanaktaninşallah senin icin hayırlısı olur canımopuyorumnanaktan
hihoyyyt Çok çok sevindim canım, inşallah pazartesi de güzelce katlandığını öğrenirsin...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Sevgiler...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?