Kan testınde düşük derecede pozitif i gören varmı kızlar????

NohutluPilav

:))))))))))))))))))))))))
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2007
8.246
8
156
- Yurtdışı
KIZLAR BUGUN ADETIM GEÇELI 3 GÜN OLDU 4 TANE GEBELIK TESTI YAPTIM HEPSI ÇOK SILIK ÇIKTI BUGUN KAN TASTI YAPTIRDIM DR DÜŞÜK DERECEDE POZİTİF DEDİ VE SAYISAL DEGERINI ÖGRENMEK İÇİN CUMARTESI GUNUNU BEKLEMEM GEREKTIGINI SÖYLEDİ AYRICA NEGATIF OLMADIGI KESİN DEDİ SİZDE BÖYLE BİRŞEY OLDUMU ARKADAŞLAR SONUŞTAN EMİN OLAMADIGIM İÇİN SEVİNEMIYORUM BİLE TAM... BU ŞEKİLDE Bİ SORUN YAŞAYAN OLDUYSA LÜTFEN BENİ DE BİLGİLENDİRİRMİSİNİZ.....boshayallersmile

canım ya geç döllenmedir ya da kimyasal gebeliktir..kimyasal gebelikte de silik pozitif çıkıyor..
umarım geç döllenmedir..
değerin kaçtı

bitanem değerler hergün 2 katına çıkarmış cts gününe kadar çok net belli olcak allahın izniyle .

canım inş olmuştur kaçki kan degerin birsey demedilermi, gec olmustur belki..
inşallah öyledir cnm...:Saruboceq:
canım ya geç döllenmedir ya da kimyasal gebeliktir..kimyasal gebelikte de silik pozitif çıkıyor..
umarım geç döllenmedir..
değerin kaçtı
rabbim bide o acıyı yaşatmaz inşallah...içimden zaten hep bi sorun varmış gibi hissediyorum
bitanem değerler hergün 2 katına çıkarmış cts gününe kadar çok net belli olcak allahın izniyle .

çiçegem dün akşam yoktun sen....inşallah öyle olur bitanem yaaolumunekankayizsmile

canım bence var benım ıcıme doguyo
olmasa zaten doktor olumsuz konusur ama olumlu konusuyo dıyosun degerın kac cıktı o onemleı benım ilki 151 dı 4 gun sonra 758 oldu canım sımdıde keseyı gorduk oyuzden hıc sıkma kendını
tatlım degerın kac canım

inşallah yarın müjdeli haber gelirrrrrrr tatlımmm....sabırsızlıkla bekliyoooooooooooooom

benim de idrarda silik çıktı kan testi yaptırdım değer 11 di hiç unutmam..........çok düşük dedi ordaki laborant
doktorumu aradım kesinlikle negatif değil
gebelk şu an tüplerde sperm ve yumurta buluşmuş hamilelik var bekleyip değerin artışını görelim dedi........
hamileydim yani değer hızla arttı ve şu an 7 aylık dünya tatlısı bi kızım var

Hayırlısı olsun arkadaşım...
Bu hcg değeri hamile olmayan kadınlarda 5ten düşük oluyor. Adet olman gereken gün (yani yumurtlamadan 14 gün sonra) katlana katlana yaklaşık 100e çıkıyor.
Mesela ben adetten 1 gün önce öğrenmiştim, 75ti.
Seninki de çok yeniyse mesela 10-20 gibi birşeyse doktor 2 gün bekleyelim istemiştir, sağlıkı gelişen embriyo 2 günde 2ye katlıyor değeri. Seni hamileliğinin çok çok başı diye umutlandırmak istememiş olabilir, ama yarın hayırlısıyla güüzel bir değer alacaksın, inanıyorum buna...opuyorumnanaktan

çok teşekkur ederım cnm bilgilendırdıgın için ... benım degerlerım 71 çıktı ve pazartesı tekrar yaptırıcam düşük riski varmı diye o zaman ögrenecegim
bugün güzel haberler yazarsın buraya bitanem.
buarda bisim topiği buraya toplamışsıııın

sorma canım yaa öpüyorum seni çokkkkopuyorumnanaktan

sagol canım adetım 2 gün geçtiginde yaptırdım kan testını ve 71 çıktı bakalım pazartesı net cevap alıcam inşallah....
inşallah senin icin hayırlısı olur canımopuyorumnanaktan
canımmm çok sagol tatlımmmopuyorumnanaktan

hihoyyyt Çok çok sevindim canım, inşallah pazartesi de güzelce katlandığını öğrenirsin...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Sevgiler...opuyorumnanaktan

kızarrr degerım 71 den 384 e çıktı çok mutluyum herşey yolunaymış yanı...paylaştıgınız bilgiler için çok teşekkür ederımm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…