kan testinde Düşük hcg seviyesi çıkması

adetinden bir iki gün önce senin degerin 251.benim adetim 1 gün gecti degerim 17.çok düşük.Allah bağışlasın yavrunu.
İŞTE GEÇ DÖLLENMİŞ OLABİLİR AYNI BURADA Bİ ARKADAŞIM ADETİNDEN 2 GÜN ÖNCE YAPTIRDI 3000LERDE ÇIKTI BENDE ONUNLA KIYASLAYINCA ÇOK ENDİŞE ETMİŞTİM BELLİ OLMUYO CANIM İÇİNİ FERAH TUT DUAET ALLAH HAYIRLISINI VERSİN

Arkadaslar benim de adete 10gun varken 32.58 cikti sizce hamilemiyim varmidir bebis kimyasal fln degildir demi duzensiz adetlerim 35 gunden asagi olmam suan adetim biteli tam 30 gun oldu biseler soyleyin lutfennn

Arkadaslar benim de adete 10gun varken 32.58 cikti sizce hamilemiyim varmidir bebis kimyasal fln degildir demi duzensiz adetlerim 35 gunden asagi olmam suan adetim biteli tam 30 gun oldu biseler soyleyin lutfennn
MUHTAMELEM HAMİLESİNDİR VE GEÇ DÖLLENME OLMUŞTUR ADETİN NEKADAR UZUNSA DÖLLENME OKADAR GEÇ OLUYO YUMURTLAMA DÖNEMİN OKADAR GEÇ OLUYO BENDE 30 GÜNE Bİ OLUYODUM GEÇ DÖLLENMİŞ BEBEK ADET TARİHİMLE UYUMLU DEĞİL SENİN DAHADA GEÇ OLMUŞDUR HERHALDE 28 GÜNE Bİ OLANLARIN TAM ADET TARİHİYLE TUTUYO YANLIŞ BİLMİYOSAM BÖYLE CANIM İÇİNİ FERAH TUT

MUHTAMELEM HAMİLESİNDİR VE GEÇ DÖLLENME OLMUŞTUR ADETİN NEKADAR UZUNSA DÖLLENME OKADAR GEÇ OLUYO YUMURTLAMA DÖNEMİN OKADAR GEÇ OLUYO BENDE 30 GÜNE Bİ OLUYODUM GEÇ DÖLLENMİŞ BEBEK ADET TARİHİMLE UYUMLU DEĞİL SENİN DAHADA GEÇ OLMUŞDUR HERHALDE 28 GÜNE Bİ OLANLARIN TAM ADET TARİHİYLE TUTUYO YANLIŞ BİLMİYOSAM BÖYLE CANIM İÇİNİ FERAH TUT
Kİ 10 GÜN VARKEN YAPMIŞSIN BAYA ERKEN HEM GENE BİLE İYİ ÇIKMIŞ BENCE DEĞER BU DEĞER ZATEN ÇOK HIZLI İLERLİYOR 2 KATI HIZLA ARTIYOR

adetten önce yaptırdığın için bence değerin iyi. asıl adet geçince değer yükselirmiş.

acil birine danışmam gerekli dün akşam ovalasyon testi yaptım ikinci cizgi silik cıktı. tekrar yaptım bir saat sonra yine aynı ikinci cizgi silik. ama daha önce sürekli yapmam rağmen hiç ikinici cizgi cıkmamıstı. bugun gebelik testi aldım yaptım negatif cıktı. hamile olma olasılığım varmı. 8 aydır evliyiz ve hiç korunmadık cocuk olsun istiyoruz :(

Back
X