• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testinde gebeliği negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

arkadaşlar 16 gündür adet olmadım kahverengi akıntım var 3 gün önce kan testi negatifti ama belki geç döllenmedir diye umutlanmıştım,bebek yerleşme zamanındakahverengi akıntı oluyormuş. bugün yine kan testi negatif çıktı çok moralim bozuldu ama kendimi hala hamile hissediyorum midem de bulanıyo. . böyle olan varmı yani kan testi negatifken geç döllenme olabilir mi?
yardımlarınızı bekliyorum...

arkadaşlar 16 gündür adet olmadım kahverengi akıntım var 3 gün önce kan testi negatifti ama belki geç döllenmedir diye umutlanmıştım,bebek yerleşme zamanındakahverengi akıntı oluyormuş. bugün yine kan testi negatif çıktı çok moralim bozuldu ama kendimi hala hamile hissediyorum midem de bulanıyo. . böyle olan varmı yani kan testi negatifken geç döllenme olabilir mi?
yardımlarınızı bekliyorum...

adet gecikmesinden 3 gün sonra yaptırdığım test negatifti.bende kan testi asla yanlış sonuç vermez diyerek gebe olmadığıma inanmıştım.10. gün artık adet olmadığım için doktora gitmeye karar verdim ve gitmeden eczaneden bir test alıp yapayım nolur nolmaz dedim.ve sonuç pozitif çıktı:) hamileymişim gerçekten:)

Zaman baya geçmiş ama yine de sormak istedim ben de aynı durumdayım da adete 5 gün kala beta hcg 0.05 ti. daha sonra adet 1 gün geçince 0.95 oldu şimdi 3 gün geçiyor hala hastalanmadım acaba 5-6 gün daha beklesem yükselir mi? bi de sen de başka belirtiler var mıydı?

kızlar bende aşılamadan 11 gün sonra test yaptırdım 0,844 çıktı daha önce hiç böyle bi sonuç çıkmamıştı hep 0,100 çıkıyordu bugün 15. gün adet olmadım daha önceki aşılamamda 13. gün adet olmuştum sizce bi umut varmıdır lütfen yorumlayınnn

aşılamamın 18.günü kanda gebelik 1.71 çıktı :50: ama hala adet olmadım.burda önce negatif sonra pozitif olanları duydum umutlandım.kızlar acaba benim de öylemidir.ne hissediyosunuz.. :50: :50:

Ben de 2 gündür hastayım,grip olmuşum.Hastaneye gittim,enfeksiyon kapmış boğazım+gribim.Olmayadabilir ama hamile olabilirim diye serumla parol verdiler,sonra kan testi yapıp bhcg baktılar NEGATİF.Tabi arkasına ilaç yazdı doktor.Gene de ilaç kullanmıyorum ne olur ne olmaz diye :5: Geç döllenmedir belki...Hiçbir sonuç negatif oldukça biz bebek bekleyenleri tatmin etmiyor sanırım...Adetime 2 gün var,2 gün daha bekleyeyim,hamile değilsem de inşallah hayırlısıyla bir an önce gelir de kendimi toparlarım hiç değilse :58:

aşılamamın 20.günü adetimi de 5 gün geçtim.hiç şaşmazdı ilk kez böyle oldu inş.rabbim isteyen herkese verir..cvbın için teşekkürler kimse cvp yazmadı diye üzülüyodum..tekrar kan testi yaptırmaya korkuyorum...canım senin kan testinin sonucu kaç çıktı..

aşılamamın 20.günü adetimi de 5 gün geçtim.hiç şaşmazdı ilk kez böyle oldu inş.rabbim isteyen herkese verir..cvbın için teşekkürler kimse cvp yazmadı diye üzülüyodum..tekrar kan testi yaptırmaya korkuyorum...canım senin kan testinin sonucu kaç çıktı..

Memleketlimmişsin yeni farkediyorum :) Benim 0,100 çıktı,negatif.Dün ateşten ölüyordum ''Bak çok kötüsün,havale geçireceksin,sen sağlıklı olmadıktan sonra bebeğimiz nasıl olur ki bak 2 kere kan testi yaptırdık,negatif,yok bitanem''diye diye eşimin zoruyla ağlaya ağlaya içtim ilaçları tabi olmadığına da artık inanarak :-( Nasip önümüzdeki aylara inşallah... Bence bir kan testi yaptırmalısın arkadaşım madem adetini de 5 gün geçmiş.İnşallah güzel haberlerini alırız.Sonuç olumlu ya da olumsuz nasılsa yüzleşicez,hiç değilse bir an önce görüp,kendimizi kabullendirip önümüze bakmak zorundayız.Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese :emir_bebek:

Memleketlimmişsin yeni farkediyorum :) Benim 0,100 çıktı,negatif.Dün ateşten ölüyordum ''Bak çok kötüsün,havale geçireceksin,sen sağlıklı olmadıktan sonra bebeğimiz nasıl olur ki bak 2 kere kan testi yaptırdık,negatif,yok bitanem''diye diye eşimin zoruyla ağlaya ağlaya içtim ilaçları tabi olmadığına da artık inanarak :-( Nasip önümüzdeki aylara inşallah... Bence bir kan testi yaptırmalısın arkadaşım madem adetini de 5 gün geçmiş.İnşallah güzel haberlerini alırız.Sonuç olumlu ya da olumsuz nasılsa yüzleşicez,hiç değilse bir an önce görüp,kendimizi kabullendirip önümüze bakmak zorundayız.Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese :emir_bebek:

adetimi 2gün geçmişken kan testi yaptım.1.71.çıktı.nebiliyim olmasa sıfır çıkardı diye düşündüm adetim hala gelmediği için umutlandım.kötü sonuç almaktan artık bıktım..tekrar yaptırmak bile istemiyorum..ne yapcam bilmiyorum..ama adetim hala gelmedi..bi de sıfır çıkıp sonra pozitif çıkanları okudum.inş.onlardanızdır.rabbim bizede nasip eder inş.

adetimi 2gün geçmişken kan testi yaptım.1.71.çıktı.nebiliyim olmasa sıfır çıkardı diye düşündüm adetim hala gelmediği için umutlandım.kötü sonuç almaktan artık bıktım..tekrar yaptırmak bile istemiyorum..ne yapcam bilmiyorum..ama adetim hala gelmedi..bi de sıfır çıkıp sonra pozitif çıkanları okudum.inş.onlardanızdır.rabbim bizede nasip eder inş.

İnşallah pozitif çıkar 35izmirr,inşallah hamişsindir.Merakla bekliyorum ben de güzel haberini bir an önce

geçmiş olsun canım..eşlerimizde üzülüyor ama bize belli etmiyolar.sen adet oldun mu

Teşekkürler,henüz olmadım canım bekliyorum gelsin diye :50:

inş. canım hamileyizdir.ikimizinde yüzü güler..adetini geçtin mi yoksa günün gelmedi mi..benim aşırı bel ağrım var ama yinede hamilelik belirtileri adet belirtisiyle aynı..birbirimize haber verelim burdan test yapınca canım..burada bana memleketlim demiştin izmirin neresinden canım :38:

inş. canım hamileyizdir.ikimizinde yüzü güler..adetini geçtin mi yoksa günün gelmedi mi..benim aşırı bel ağrım var ama yinede hamilelik belirtileri adet belirtisiyle aynı..birbirimize haber verelim burdan test yapınca canım..burada bana memleketlim demiştin izmirin neresinden canım :38:

Canım başta 1 güncük yanlış hesaplamışım.Normalde 28 günde bir siklusum ama son adet aralığım 25 gün.Normal döngüme göre (28 güne göre) bugün adet olmalıydım olmadım henüz.Rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla nasip etsin hepimize inşallah.Konak canım gerçi şimdi Karabağlar diye geçiyor. Sen de test sonucunu haber verirsin sevinçle inşallah...

Canım başta 1 güncük yanlış hesaplamışım.Normalde 28 günde bir siklusum ama son adet aralığım 25 gün.Normal döngüme göre (28 güne göre) bugün adet olmalıydım olmadım henüz.Rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla nasip etsin hepimize inşallah.Konak canım gerçi şimdi Karabağlar diye geçiyor. Sen de test sonucunu haber verirsin sevinçle inşallah...[/QUOTE

canım inş.hamişizdir.allahım artık inş. bizede nasip eder.haber veririm tabi inşallah pozitif olur sonuçlarımız yüzümüz güler..bende canım Karabağlar.. :16:

Canım başta 1 güncük yanlış hesaplamışım.Normalde 28 günde bir siklusum ama son adet aralığım 25 gün.Normal döngüme göre (28 güne göre) bugün adet olmalıydım olmadım henüz.Rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla nasip etsin hepimize inşallah.Konak canım gerçi şimdi Karabağlar diye geçiyor. Sen de test sonucunu haber verirsin sevinçle inşallah...[/QUOTE

canım inş.hamişizdir.allahım artık inş. bizede nasip eder.haber veririm tabi inşallah pozitif olur sonuçlarımız yüzümüz güler..bende canım Karabağlar.. :16:

Hakkımızda hayırlısı tatlım ben bugün de adet olmadım,hatta saat itibariyle 3 gün oldu.Senin güzel haberlerini bekliyorum en kısa zamanda...

aynı durum benim başıma geldi 10 gün geçikmiştim gebelik testi ve kan testinde negatif çıktı sonra doktora gittimde adet geçikmesi dedi sen biraz bekle olmasan doktora git canım

aynı durum benim başıma geldi 10 gün geçikmiştim gebelik testi ve kan testinde negatif çıktı sonra doktora gittimde adet geçikmesi dedi sen biraz bekle olmasan doktora git canım

Hayırlısı canım bu perşembeye randevu aldım,gelmezse 6 gün geçmiş olacak belli olur sanırım.

canım benim 8 gün geçti eczane testinde belli olur mu.

Olmadığı kişiler de olabiliyormuş canım ben de hala olmadım 4.gün. 10 gün geçince dr.a gidicem.Bebek değise de neden gelmediğini öğrenmiş olurum

Back
X