• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testinde gebelik ne zaman belli olur

srkz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2025
11
2
1
33
Merhaba hanımlar adetimden 3 gün geciktim bir gün önce idrar testi yaptım çok ince çizgi gözüküyor bu sabah Aile hekimligine gidip kan testi verdim aksam sonucuna bakan var mı e- nabizdan sisteme düşer mi

Merhaba hanımlar adetimden 3 gün geciktim bir gün önce idrar testi yaptım çok ince çizgi gözüküyor bu sabah Aile hekimligine gidip kan testi verdim aksam sonucuna bakan var mı e- nabizdan sisteme düşer mi
Evet e nabıza düşer en geç 2 gün içinde

Merhaba hanımlar adetimden 3 gün geciktim bir gün önce idrar testi yaptım çok ince çizgi gözüküyor bu sabah Aile hekimligine gidip kan testi verdim aksam sonucuna bakan var mı e- nabizdan sisteme düşer m
Düşer canım buraya sonucu at

Yarın öğleden sonra düşer

Yarın sabah düşer hatta gece bile düşebilir

Kız benim 1 olcak daha Allah nasip ederse bu 3. Ay bakalım
Sağlıkla kucağına al insallh 3 yeter dedim ama nasipse 9 yıl aradan sonra bizim için de sevindirici olur eşim çok istiyor hamileliklerim çok zor doğuma kadar mide bulantısı insallh bu sefer güzel geçer hamilelik süreci beni korkutuyor 😊

Sağlıkla kucağına al insallh 3 yeter dedim ama nasipse 9 yıl aradan sonra bizim için de sevindirici olur eşim çok istiyor hamileliklerim çok zor doğuma kadar mide bulantısı insallh bu sefer güzel geçer hamilelik süreci beni korkutuyor 😊
Ya 9 sene sonra iyi valla bizim 1 olcak nasipse ama 3. Denem by ay hiçççç hamile olduğumu düşünmüyordum ama burda biri ben öyle anladım felan diyince acaba mı diye düşündüm 5 gün kaldı yarın 4 kalıyor yarın ya da öbür gün test yapcam yine

Ya 9 sene sonra iyi valla bizim 1 olcak nasipse ama 3. Denem by ay hiçççç hamile olduğumu düşünmüyordum ama burda biri ben öyle anladım felan diyince acaba mı diye düşündüm 5 gün kaldı yarın 4 kalıyor yarın ya da öbür gün test yapcam yine
İnşallah pozitif çıkar

merhaba kızlar,
öncelikle ben 10 şubatta bir düşük yaptım .sonrasında mayıs ayı içerisinde 1 kere korumasız ilişki yaşadık eşimle,dün rahatsızlandığım için doktoradan serum öncesi kan testi istedim ondada beta hgc < 2,30 Negative bana negatif oldugunu söyledi bugünde sabahtan kahverengi lekelenme ardından 2 3 kere sildikçe kırmızı kan geldi yalnız bu arada adetime 5 gün var ve genelde ya 1 gün önce yada 1 gün sonra fiks olurum bu beta değeri değişkenlik gösterebilirmi ?

Back
X