Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet e nabıza düşer en geç 2 gün içindeMerhaba hanımlar adetimden 3 gün geciktim bir gün önce idrar testi yaptım çok ince çizgi gözüküyor bu sabah Aile hekimligine gidip kan testi verdim aksam sonucuna bakan var mı e- nabizdan sisteme düşer mi
TeşekkürlerEvet e nabıza düşer en geç 2 gün içinde
Düşer canım buraya sonucu atMerhaba hanımlar adetimden 3 gün geciktim bir gün önce idrar testi yaptım çok ince çizgi gözüküyor bu sabah Aile hekimligine gidip kan testi verdim aksam sonucuna bakan var mı e- nabizdan sisteme düşer m
Yarın öğleden sonra düşerMerhaba hanımlar adetimden 3 gün geciktim bir gün önce idrar testi yaptım çok ince çizgi gözüküyor bu sabah Aile hekimligine gidip kan testi verdim aksam sonucuna bakan var mı e- nabizdan sisteme düşer mi
Yarın sabah düşer hatta gece bile düşebilirMerhaba hanımlar adetimden 3 gün geciktim bir gün önce idrar testi yaptım çok ince çizgi gözüküyor bu sabah Aile hekimligine gidip kan testi verdim aksam sonucuna bakan var mı e- nabizdan sisteme düşer mi
Aslın da 4. Cocuk olucak nasip olursa sabırsızlanıyorum sonucu almak için olursa benim için de sürpriz olurDüşer canım buraya sonucu at
Kız benim 1 olcak daha Allah nasip ederse bu 3. Ay bakalımAslın da 4. Cocuk olucak nasip olursa sabırsızlanıyorum sonucu almak için olursa benim için de sürpriz olur
Sağlıkla kucağına al insallh 3 yeter dedim ama nasipse 9 yıl aradan sonra bizim için de sevindirici olur eşim çok istiyor hamileliklerim çok zor doğuma kadar mide bulantısı insallh bu sefer güzel geçer hamilelik süreci beni korkutuyorKız benim 1 olcak daha Allah nasip ederse bu 3. Ay bakalım
Ya 9 sene sonra iyi valla bizim 1 olcak nasipse ama 3. Denem by ay hiçççç hamile olduğumu düşünmüyordum ama burda biri ben öyle anladım felan diyince acaba mı diye düşündüm 5 gün kaldı yarın 4 kalıyor yarın ya da öbür gün test yapcam yineSağlıkla kucağına al insallh 3 yeter dedim ama nasipse 9 yıl aradan sonra bizim için de sevindirici olur eşim çok istiyor hamileliklerim çok zor doğuma kadar mide bulantısı insallh bu sefer güzel geçer hamilelik süreci beni korkutuyor![]()
İnşallah pozitif çıkarYa 9 sene sonra iyi valla bizim 1 olcak nasipse ama 3. Denem by ay hiçççç hamile olduğumu düşünmüyordum ama burda biri ben öyle anladım felan diyince acaba mı diye düşündüm 5 gün kaldı yarın 4 kalıyor yarın ya da öbür gün test yapcam yine
Amin ınsallah hiç hissetmiyorum ama umarım çöker diğer aylarda da hep ihtimal verdim ama çıkmadı bu ay da hiç çıkacağını düşünmüyorum umarım tersi olurİnşallah pozitif çıkar
Amin ınsallah hiç hissetmiyorum ama umarım çöker diğer aylarda da hep ihtimal verdim ama çıkmadı bu ay da hiç çıkacağını düşünmüyorum umarım tersi olur
Amin ınsallah 2 aydır bebek düşünüyoruz olmadı bu 3. Deneme Buda tam deneyemedik ama umarım vardırUmudunu kaybetme Rabbım gönlüne gore versin
Bugun kan testi sonucumu aldım 193 çıkmış Beta takip edicez dedi doktorAmin ınsallah 2 aydır bebek düşünüyoruz olmadı bu 3. Deneme Buda tam deneyemedik ama umarım vardır
Ne güzel Allah bana sa nasip etsinBugun kan testi sonucumu aldım 193 çıkmış Beta takip edicez dedi doktor