Kan testinde negatif çıkanlar hemen söktücü kullanmayın !

CESSA88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2016
18
15
3
Arkadaşlar ben size kendi yaşadığım olayı anlatayım 10 eylül son adet tarihim 26 ekimde hala adet olmadım ve kan tahlili yaptırdım NEGATİF çıktı hatta doktorlar bir iki güne olmazsan söktücü kullan dediler. ben kullanmadım 15 kasım da tekrar kan tahlili yaptırdım çünkü hala adet olmadım ve hamilelik belirtisi de yok (baş dönmesi ve mide bulantısı) bu sefer sonuç 1000 çıktı 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. İnanılmaz bişey bu benim gibi olanlar varsa aranızda Allahan ümit kesilmez arkadaşlar kimse söktücüye başvurmasın kendi akışına bırakın olayı .. Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Benimde adetim 11 gün gecikti 9.gun kan testi yaptırdım negatif çıktı bekliyorum hala doktora gitmedim adet söktürücü verecek diye olursa da kendiliğinden olsun ilaçlarla adet olmak istemiyorum

Bende öyleydim :)
Dogum kontrol hapini biraktim bidaha adet olmadim. 9gün gecikince doktora gittim.. kan ve idrar testi yapti. Ikisi de negatif.
Izine gittim 20 saat yolculuk agir valizler falan derken izinin 2. Haftasinda 3bucuk haftalik hamile oldugumu ögrendim. Burdaki doktor korunmayi yeni biraktigim icin 3 aya kadar gelmemesi normal kasima kadar gelmesse söktürücü veririm demosti :) meger bebis 1 haftalikmis ondan cikmamis...
Gec döllenmenin bir örnegi de benden :)
Not: isvicredeyim... bilim adamlari halt etmis :)

isviçre bilim adamlarıda yanlış biliyormuş demek

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Negatiz çıktığında değerin kaç olduğunu hatırlıyor musun?

Bende doğum kontrol hapini bırakalı bir ay oldu daha adet olmadım işte . İnşallah senin ki gibi olurum canım

Konu sahibi uyarmakta haklisiniz ama sunu unutmayin ki %1 lik kesimi temsil ediyorsunuz :)
bu yuzden 99 kadin bosuna negatif testleri gorse bile umitlenp kabullenemiyor...

Kisisel almayin ama fikrimi belirtmek istedm; Bu forumu okuyan bir insan zaten herkesin şīp diye cocuk sahibi oldugunu,hemen her gebelikte yerlesme kanamasi goruldugunu, korunurken hamile kalinabilmenin cok normal oldugunu zanneder. Oyledegil. Cok zor. Bu durumlar nadirdir.
Sadece ekstrem vakalar cok konusuldgu icn boyle oluyor,yaygin oldugu dusunuluyor.

Son düzenleme:

Çok doğru herkeste böyle olur diye bir düşünceyle açmadım ama çoğu kimse adet olmadıktan sonra kan testi negatif çıkınca hemen söktürücü kullanıyor ben bunun için paylaştım hemen söktürücü yoluna başvurmayalım diye..

zaten ben komple adet sokturucuye karsiyim.cok adet duzenszlgi yasamama ragmen 1 kez bile kullanmadim o ilaclari. Vucut zaten kendi kendine atmaya zorlaniyor birde yapay bir etkene alistirirsak vay halimize

senin 2 ay sonra 5 haftalik olmasi enterasan sen gec dollenme degil de ekim ayinda felan kalmissin zaten sonlarinda

Ay bnmde 12 günüm geçiyor evdeki testlerdede bişey çıkmıyor inşanlah seninki gibi Bi mucize olur.Allah tamamına erdirsin cnm güle güle kucağına al :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…