Bencede enteresan..Kizlar gecen hafta arkadasim kan testi yaptirdi hamile degil ama dun de kasik agrisindan dolayi doktora gittiginde hamile kaldigini ogrendi. (Ayni hastanede yaptirdi testi)Varmi icinizde boyle borsey yasayan kan tahlili kesin sonuc degilmi enteresen degilmi
Kizlar gecen hafta arkadasim kan testi yaptirdi hamile degil ama dun de kasik agrisindan dolayi doktora gittiginde hamile kaldigini ogrendi. (Ayni hastanede yaptirdi testi)Varmi icinizde boyle borsey yasayan kan tahlili kesin sonuc degilmi enteresen degilmi
Kizlar gecen hafta arkadasim kan testi yaptirdi hamile degil ama dun de kasik agrisindan dolayi doktora gittiginde hamile kaldigini ogrendi. (Ayni hastanede yaptirdi testi)Varmi icinizde boyle borsey yasayan kan tahlili kesin sonuc degilmi enteresen degilmi
Ins o sekilde olursun baska bir stede de bu konuyu sordum biri soyle dedi ben ikinci cocugu istiyordum adetimden 3 hafta gecti vucudumda bir cok degisiklik vardi diyor hastaneye gittim kan ve idrar verdim negatif cikti bende hamile degilsem ciddi bir rahatsizligim var diye dusundum diyor ertesi gun baaka bir hastaneye gitmisler ultroson ve kanda cikmis demekki yanilma payi oluyorGec döllenmeden dolayidir belki benimde kanda negatif çıktı ama hala olmadim 5gun gecince yaptirmistm bir 10-15 gune cikarsa tekrar kan vermeyi düşünüyorum umudum var hala umarim benimde böyle olur
insaAllah oyle olur canım sagolasin guzel haberler alirsam paylasirim seninleIns o sekilde olursun baska bir stede de bu konuyu sordum biri soyle dedi ben ikinci cocugu istiyordum adetimden 3 hafta gecti vucudumda bir cok degisiklik vardi diyor hastaneye gittim kan ve idrar verdim negatif cikti bende hamile degilsem ciddi bir rahatsizligim var diye dusundum diyor ertesi gun baaka bir hastaneye gitmisler ultroson ve kanda cikmis demekki yanilma payi oluyor
Rabbim gonlundeki muradini versin. Allah bu konuda yuzunu guldursun guzel haber verirsininsaAllah oyle olur canım sagolasin guzel haberler alirsam paylasirim seninle
Ins dusundugum gibi olmaz rabbim gonlune gore versinBende adet tarihime 9 gün kala kan tahlili yaptım Sonu. 0.15 çıktıŞimdi reglime 5 gün var eğer gecikirse yeniden yapıcam. Ama hastalanacak gibi karın ağrısı hissediyorum sanırım olmadı
bence yaptır canım hatta bayramdan önce doktora görün bence gelmezse başka bişi olabilir Allah korusun erken teşhis önemliKizlar benimde sat 12 mayis. Ve hala adet olmadim 10 gun kadar gecikmem var. Butun hamilelik belirtilerim var hatta o kadr emindim ki hamile kiyaftlerimi bile hazirlamistim. Fakat gectigimiz sali gunu kan testi yaptirdim <0.100 cikti. Ama hala adetim yok. Acaba bayram sonuna kadr gelmezse tekrar yaptirayim mi ki ?
Bu geçen 19 günde ne gibi beliritler yaşadın peki?Geç dollenmedir cnm erken donemlerde yapilan tahlillerde boyle olabiliyor. Bende gec dollenme yasadim kan tahlilinde degil ama idrar da regl gecikmesinin 19.gununde pozitif gormustum
Bu geçen 19 günde ne gibi beliritler yaşadın peki?
Canim kanda dollenmeden en az bir hafta sonra cikiyor.bebegin rahme yerlesmesinden sonra yani.belki erken yaptirmistir.Kizlar gecen hafta arkadasim kan testi yaptirdi hamile degil ama dun de kasik agrisindan dolayi doktora gittiginde hamile kaldigini ogrendi. (Ayni hastanede yaptirdi testi)Varmi icinizde boyle borsey yasayan kan tahlili kesin sonuc degilmi enteresen degilmi
Sagol canım bilgilendirme ,inş. Saglıkla bebeğini al inş. kucagına:)Zaten iliski oldu 1 hafta sonra regl olmam gerekiyordu. Zaten sancilarim 1 hafta once baslar. 1 hafta adet sancisi cektim siddetlimiydi hatirlamiyorum. Olmadim 3-4 gun daha cektim o agriyi. Ne gogus ne hassasiyet bulanti falan olmadi. 15.gunde falan hala idrar da negatif cikarken koşmuştum. Koştuktan sonra yumurtaligimda yanma gibi siddetli bir sizi oldu. Hani yorulunca cigerlerinde olur ya oyleydi. Ogrendigim gece yani 19.gundede uykumdan uyandiran bir kasik agrim oldu 20 dakika surdu sanki gerilme gibi tam rahimdeydi birileri cekiyor gibiydi.
Ogrenmeden cok once hep yanaklarim kizarik oluyordu. Kısındı ve cok soguktu cok usuyordum ama yanaklarim kipppkirmizi birde bu dikkatimi cekmisti.
merhaba bendede benzer bi durum oldu 30 haziranda kan testi yaptırdım hiç bişey çıkmadı. adet olmayınca 22 temmuzda tekrar yaptırdım değerim 9983 çıktı doktora sorduğumuzda geç döllenmedir çıkmaya bilir dedi ama benim değerim neredeyse 7 yada 8 haftalık hamile değeri neyse sonuç olarak su anda 7 haftalık hamileyim bazen böyle şeyler olabiliyo tedbiri elden bırakmamak lazım.Kizlar gecen hafta arkadasim kan testi yaptirdi hamile degil ama dun de kasik agrisindan dolayi doktora gittiginde hamile kaldigini ogrendi. (Ayni hastanede yaptirdi testi)Varmi icinizde boyle borsey yasayan kan tahlili kesin sonuc degilmi enteresen degilmi
Bende umitlendim simsi. 24 mayista dusuk yaptim hala regl olmadim (2 ay olacak yarin). 3 hafta once kan testi verdim negatif 1.2 ama hala regl olmadim. 2 haftadir karin agrilarim var. Regl agrilarim.
InsaALLAH bende oyleyimdir. Sanmiyorum ama... hatta konu acmistim bu durumu yasayan var mi diye ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?