Kan tutması...

yok uzun değil de bakmayarak yenebiliyorsunuz yani ben bakmazken yine bayılırım diye korkuyorum bu sefer eşimde diyor kan alınırken kavgalarımızı anlatcam sana o zmn hiç birşey düşünemezsin diyor :)))
Hahah o da iyiymis.Ama mutlaka kafanizin baska yerde olmasi gerek. O zaman fazla farketmezsiniz. Muhabbet edin vallah.Bugunde annemle komsumuzu goturdum kan verdirmeye. Arkami dondum sarki soyluyorum yazilari okuyorum.kan alan kadin bir kahkaha atti benim halime. Haha .utandim.Elimde degil.

canım senin korku düzeyin baya yüksekmiş ama ben de korkuyorum, sana göre daha az olsa da ...
o esnada yanında birini götür ve onla konuş, seni konuştursun..
odaklanınca daha çok acıyo çünkü...
ya da hemşireye durumu anlat senin dikkatini dağıtsın..

ablam ve amcamın kızıda sizin gibi
daha tüp dolmadan bayılıyor bizim kızlar
yanınızda birisi olsun kan alınırken bakmanızı engellesin

Bende boyleyim canim. Cozumu hemsirelere "noooolur elimin uzerinden alin" diye yalvarmakta buldum. Zaten yemyesil oluyorum hemen, sagolsunlar ordan aliyorlar. Acisi, kani umurumda degil, o igne o kolumdaki incecik deriye girince fena oluyorum.
Elimin uzerinden alamazlarsa icimden sarki soyleyerek basimi baska tarafa ceviriyorum, bayilmadan atlatiyorum sukur.

regl de birşey olmuyor yada kendi elime kessem de bişey olmuyor filmde falan görsemde olmuyor bir tek kan aldırırken sanki iğnenin ucunda ilaç varda o bayıltıyormus gibi
Bence sizin kan değil iğne fobiniz var,eğer kana karşı fobiniz olsaydı regl zamanı yada elinizi bıçakla kestiğiniz zaman bile bayılırdınız,benim de babam ve erkek kardeşimde var iğne fobisi.

ben kan tutuyor sandım. iğne fobisi var sanırım...

geçmiş olsun. saçma gelecek belki gözünü uyku bantlarıyla kapat. kulaklıkla müzik dinle... biri seni oturtsun oraya. komik ama olur mu acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…