• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan tutması...

bayan34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
1.050
972
73
35
mrb bayanlar belki aranızda benim durumumda olan vardır. Ben son iki kan aldırmamda bayıldım baya kötü hemde kendimi sıkmışım dudağımı ıssırıp patlatmışım altıma yapmışım söylemesi ayıp:( yarın yine kan aldırmam lazım ve korkuyorum. Aranızda böyle bir durumda olup yenen var mı varsa kan aldırırken neler yaptınız söylerseniz sevinirim tesekkürler...

başını çevir bakma oraya ilgilenme başka bir şey düşün..
kanın seni tuttuğunu düşünüp bunu fobi haline getirirsen bundan sonraki hayatında evladının burnu kanasa yardımcı olamaz mafedersin kendini..

bakamamayı deneyeceğim ama iğne koluma dokundugu anda sanki bayılacam gibi hissediyorum aslında acı falan da hissetmiyorum inşallah bayılmadan atlatırım yarın:(

regl de birşey olmuyor yada kendi elime kessem de bişey olmuyor filmde falan görsemde olmuyor bir tek kan aldırırken sanki iğnenin ucunda ilaç varda o bayıltıyormus gibi

regl de birşey olmuyor yada kendi elime kessem de bişey olmuyor filmde falan görsemde olmuyor bir tek kan aldırırken sanki iğnenin ucunda ilaç varda o bayıltıyormus gibi
Yani o iğnenin ucunda ilaç yok ve kan aldırmak 15 20 sn süren bir durum dakika bile olmuyor o kadar korkulacak durum yok. Sizinki psikolojik ve önceki kan aldırmalarınızda size bir zarar gelmedi değil mi ona göre düşünün nasıl olsa bitecek ve evinze gideceksiniz diye düşünün. saniyelik durum için kendinizi harap etmeyin.

Yani o iğnenin ucunda ilaç yok ve kan aldırmak 15 20 sn süren bir durum dakika bile olmuyor o kadar korkulacak durum yok. Sizinki psikolojik ve önceki kan aldırmalarınızda size bir zarar gelmedi değil mi ona göre düşünün nasıl olsa bitecek ve evinze gideceksiniz diye düşünün. saniyelik durum için kendinizi harap etmeyin.
aynen bunların hepsini telkin ediyorum kendime bişey olmayacak diyorum hep hatta son gittiğimde çok rahattım bişey olmayacak bu sefer falan dedim ondada hemşire acemiydi galiba bir dakika falan kan almaya uğrastı alamadı sonra başka bi tüp çıkardı oraya kadarını hatırlıyorum işte daha da uzatınca bende film koptu inşllh nu sefer hemşire hemen alır da sıkıntı olmaz yoksa bayılmadan sonra 2 gün kendime gelemiyorum

o zaman seni kan tutmuyor iğne fobin var..bakmazsan halledersin.

Diş OTE="bayan34, post: 3703bugün t member: gördüm sa e biraz görsem de alışsam keşke yoksa hasta olunca doktora bile gidemiyorum ne zamandır erteliyorum ama artık kaçış yok galiba:)[/QUOTE]
Dis hekimi asistaniyim daha bugun tonla kan gordum sadece bazen midem bulaniyor:) sagligini aksatma gerekirse destek al

Diş OTE="bayan34, post: 3703bugün t member: gördüm sa e biraz görsem de alışsam keşke yoksa hasta olunca doktora bile gidemiyorum ne zamandır erteliyorum ama artık kaçış yok galiba:)
Dis hekimi asistaniyim daha bugun tonla kan gordum sadece bazen midem bulaniyor:) sagligini aksatma gerekirse destek al[/QU
yarında bayılırsam bir psikiyatriste gitcem artık çünkü bebiş düşünüyoruz bir tüp kanda bayılırsam işim zor hamilelik demek bi yığın test demek:(

Dis hekimi asisvücudunu daha bugun tonla kan gordum sadece bazen midem bulaniyor:) sagligini aksatma gerekirse destek al[/QU
yarında bayılırsam bir psikiyatriste gitcem artık çünkü bebiş düşünüyoruz bir tüp kanda bayılırsam işim zor hamilelik demek bi yığın test demek:KK43:
Tabiki sakın saglik sorunlarini halletmeden hamile kalma komple vucudunu kontrol ettir hatta hamile kalmadan bu yapilmali

mrb bayanlar belki aranızda benim durumumda olan vardır. Ben son iki kan aldırmamda bayıldım baya kötü hemde kendimi sıkmışım dudağımı ıssırıp patlatmışım altıma yapmışım söylemesi ayıp:KK43: yarın yine kan aldırmam lazım ve korkuyorum. Aranızda böyle bir durumda olup yenen var mı varsa kan aldırırken neler yaptınız söylerseniz sevinirim tesekkürler...

bende senin gibiyim malesef bu duyguyu bilmeyen anlamıyor çocukluk güçsüzlük gibi geliyor bazılarına.hatta hemşireler arasında ya sen kanda böyleysen doğum nasıl yapıcan gibi laflar iyice irite ediyor insanı...o odayı görmek başkasının bile kan aldırdığını görmek yetiyo malesef bana.ben yenemedim bu durumu yenen varsa bilmek isterim şahsen bende

Tabiki sakın saglik sorunlarini halletmeden hamile kalma komple vucudunu kontrol ettir hatta hamile kalmadan bu yapilmali
zaten genel test için gidiyorum doktora bebek için jinekoloja gittim muayene oldum spekulumdur smear testidir sıfır korku banamısın demedim ama işte kan testide lazım değince iş değişti ...

bende senin gibiyim malesef bu duyguyu bilmeyen anlamıyor çocukluk güçsüzlük gibi geliyor bazılarına.hatta hemşireler arasında ya sen kanda böyleysen doğum nasıl yapıcan gibi laflar iyice irite ediyor insanı...o odayı görmek başkasının bile kan aldırdığını görmek yetiyo malesef bana.ben yenemedim bu durumu yenen varsa bilmek isterim şahsen bende
evet anlamıyor eşim ısrarla seni kan tutmuyor diyor ama tutuyor yni ben bilerek bayılmadığıma göre ama bunun acıyla korkuyla alakası yok bi anda kendinden geciyorsun bu arada yarın gitcem umarım yenerim sanada anlatırım

mrb bayanlar belki aranızda benim durumumda olan vardır. Ben son iki kan aldırmamda bayıldım baya kötü hemde kendimi sıkmışım dudağımı ıssırıp patlatmışım altıma yapmışım söylemesi ayıp:KK43: yarın yine kan aldırmam lazım ve korkuyorum. Aranızda böyle bir durumda olup yenen var mı varsa kan aldırırken neler yaptınız söylerseniz sevinirim tesekkürler...

KAN TUTMASI NEDENİ İLE OLDUĞUNDAN EMİNMİSİN
BELKİDE KAN ALDIRMAK İLE İLGİLİ BİR TEPKİDİR
bedeninde sana ait olan bir şeyin çekilmesi düşüncesi ile oluşabilceğini düşünüyorum
çünki eğer kan tutması olsaydı
adet dönemlerindede hastanelik olurdun

Benim sadece igne degil.Hastane kokusu yetiyor.Kani gorsem igneyi soylemiyorum bile.Ornek vereyim.Annem yakin bir zamanda ameliyat oldu.Odaya cikardilar falan.Afedersiniz tuvalete gitmek istedi beni cagirdi.komsumuz ve teyzem de ordaydi.Ben zaten zor duruyordum rengim sararmisti iyice.Annemle gittim serum elimde.Bir baktim serumun borusundan kan geliyor .Annem kolunu asagida tuttugu icin.Gozum kararmaya basladi.o an kapiyi actim komsumuzu gordum gelir misin dedim iyi degilim.teyzem de hamile doguma az kalmisti. Pencereyi actim hava almak icin sonrasi bende yok.Bayilmisim. kan aldirmaya gidince baska bir iskence cekiyorum.Damarimi bulamiyorlar kolum delik desik. Kan gelmiyor.Kanim cekiliyor resmen. Genelde de kani alan kisi benimle konusup kafami dagitiyor ve bakmiyorum kan alirlarken.Uzun oldu kusura bakmayin.

Benim sadece igne degil.Hastane kokusu yetiyor.Kani gorsem igneyi soylemiyorum bile.Ornek vereyim.Annem yakin bir zamanda ameliyat oldu.Odaya cikardilar falan.Afedersiniz tuvalete gitmek istedi beni cagirdi.komsumuz ve teyzem de ordaydi.Ben zaten zor duruyordum rengim sararmisti iyice.Annemle gittim serum elimde.Bir baktim serumun borusundan kan geliyor .Annem kolunu asagida tuttugu icin.Gozum kararmaya basladi.o an kapiyi actim komsumuzu gordum gelir misin dedim iyi degilim.teyzem de hamile doguma az kalmisti. Pencereyi actim hava almak icin sonrasi bende yok.Bayilmisim. kan aldirmaya gidince baska bir iskence cekiyorum.Damarimi bulamiyorlar kolum delik desik. Kan gelmiyor.Kanim cekiliyor resmen. Genelde de kani alan kisi benimle konusup kafami dagitiyor ve bakmiyorum kan alirlarken.Uzun oldu kusura bakmayin.
yok uzun değil de bakmayarak yenebiliyorsunuz yani ben bakmazken yine bayılırım diye korkuyorum bu sefer eşimde diyor kan alınırken kavgalarımızı anlatcam sana o zmn hiç birşey düşünemezsin diyor :)))

Back
X