Kan uyuşmazlığı iğnesi için ...

OKYANUS302

17.09.2017💕🧿💕25.10.2022
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2017
6.320
4.934
173
34
Meraba hanımlar kan uyuşmazlığmiz var iğne de çok para(275lira) yazilabiliyormus ama özel hastanedeki doktor yazmaz perşembe gel yapalım dedi devlet karşılıyormuş yazıldığında hangi belge gerekiyo mor reçete yazılması için yaptıran var mi nasıl yol izlediniz şimdiden teşekkürler

bizde de kan uyuşmazlığı var 6 haftalikken kanama olduğu icin ozel hastaneye gitmistim ordan yazdilar receteyi eczaneden aldik hemde para falan odemedik odediysekte az biseydir 275 kesinlikle vermedik

bizde de kan uyuşmazlığı var 6 haftalikken kanama olduğu icin ozel hastaneye gitmistim ordan yazdilar receteyi eczaneden aldik hemde para falan odemedik odediysekte az biseydir 275 kesinlikle vermedik
doktor yazdı sız aldınız onlar vurdular özel hastaneye hiç para vermediniz iğnenin kendine simdi 275 lira diyolar bana çok geldi ama mecbur kalırsam veririm tabi

doktor yazdı sız aldınız onlar vurdular özel hastaneye hiç para vermediniz iğnenin kendine simdi 275 lira diyolar bana çok geldi ama mecbur kalırsam veririm tabi
ozel hastaneye muayene parasi arti olarak 12 tl para vermiştim progestan iğneside yaptiklari için kan uyusmazligi ignesinids saglik ocaginda yaptirdim para vermedim ama tabiki mecbur kalinca verilir

Merhaba Canım bende yeni kan uyuşmazlığı iğnesi oldum doktorum özel poliklinikti sgk anlaşması olmadığı için eczane iğneyi ücreti karşılığında alabilirsiniz dedi Bende çapa da tekrar muayene olup iğneyi yazdırdım böyle olunca ücretsiz alabiliyormuşsun. Çapada eczacılar odasından reçetemle iğneyi ücretsiz aldım.

Merhaba Canım bende yeni kan uyuşmazlığı iğnesi oldum doktorum özel poliklinikti sgk anlaşması olmadığı için eczane iğneyi ücreti karşılığında alabilirsiniz dedi Bende çapa da tekrar muayene olup iğneyi yazdırdım böyle olunca ücretsiz alabiliyormuşsun. Çapada eczacılar odasından reçetemle iğneyi ücretsiz aldım.
ben de devlet hastanesine gidip söyliyim yazarlar sanırım inşallah hallederim

Back
X