- 24 Ocak 2022
- 17
- 2
- 6
- 27
- Konu Sahibi nurbeyza2727
Mrb hanımlar gebelikten önce kan uyuşmazlığı ignesi vurulan var mı aranızda ben gebeydim kan uyuşmazlığı yüzünden düşük yaptığımı söyledi doktor düşükten sonra igneyi vurdurdum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenirken buna bakılıyor bilmiyornuydunuzMrb hanımlar gebelikten önce kan uyuşmazlığı ignesi vurulan var mı aranızda ben gebeydim kan uyuşmazlığı yüzünden düşük yaptığımı söyledi doktor düşükten sonra igneyi vurdurdum
Evlenirken buna bakılıyor bilmiyornuydunuzz
20 günlük düNe kadarlık düşük yaptın
Kan tahlilinde belli oluyor ultrason da 4 5 haftalık da belli oluyor doktor adetimin son gününden sonra hesapladı20 günlük oldugunu nasıl anladın ki en az 4-5 haftalık hamilelik belli oluyor
İrdeliyorum yanlış anlama sana inanmadıgımdan değil kan uyusmazlıgı sebepli olmayabilir çok minik iş tutunamamışta olabilir herşey olabilir doktor bunu neye dayanarak söyledi bebek patolojiye gittimi?Kan tahlilinde belli oluyor ultrason da 4 5 haftalık da belli oluyor doktor adetimin son gününden sonra hesapladı
Bizde kan uyuşmazlığı vardı hamile olduğumu öğrendiğimde kanamam vardı direk iğnesi yapıldı dokuzuncu haftada filan yine kanama oldu o zamanda yapıldı sonrada 28 haftada filan yapıldı . Eğer bebek doğarsa senin kan grubunla uyusmazsa bebeğe iğne yapılıyorMrb hanımlar gebelikten önce kan uyuşmazlığı ignesi vurulan var mı aranızda ben gebeydim kan uyuşmazlığı yüzünden düşük yaptığımı söyledi doktor düşükten sonra igneyi vurdurdum