Gebeliğe Hazırlık Kan uyuşmazlığı ignesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nurbeyza2727

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2022
17
2
6
27
Mrb hanımlar gebelikten önce kan uyuşmazlığı ignesi vurulan var mı aranızda ben gebeydim kan uyuşmazlığı yüzünden düşük yaptığımı söyledi doktor düşükten sonra igneyi vurdurdum

Bizde zaten kan uyuşmazlığı vardı başka bir doktora gittgimde 6 7 aylıkken vurulman lazım dediler sonra başka bir doktora gittgimde de doktor kan uyuşmazlığı yüzünden düşük yaptığımı söyledi hemen düşükten sonra igneyi vurdurdum

20 günlük oldugunu nasıl anladın ki en az 4-5 haftalık hamilelik belli oluyor

Kan tahlilinde belli oluyor ultrason da 4 5 haftalık da belli oluyor doktor adetimin son gününden sonra hesapladı
İrdeliyorum yanlış anlama sana inanmadıgımdan değil kan uyusmazlıgı sebepli olmayabilir çok minik iş tutunamamışta olabilir herşey olabilir doktor bunu neye dayanarak söyledi bebek patolojiye gittimi?

Oda içinde bebek görünemeyedebiliyor hatta Bi kaç gün sonra tekrar gidebiliyorsun

Mrb hanımlar gebelikten önce kan uyuşmazlığı ignesi vurulan var mı aranızda ben gebeydim kan uyuşmazlığı yüzünden düşük yaptığımı söyledi doktor düşükten sonra igneyi vurdurdum
Bizde kan uyuşmazlığı vardı hamile olduğumu öğrendiğimde kanamam vardı direk iğnesi yapıldı dokuzuncu haftada filan yine kanama oldu o zamanda yapıldı sonrada 28 haftada filan yapıldı . Eğer bebek doğarsa senin kan grubunla uyusmazsa bebeğe iğne yapılıyor

Back
X