• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan uyuşmazlığı iğnesi

senemsls

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2024
847
296
23
26
Merhaba kızlar özel takipliyim 28.haftama giriyorum kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıracağım ücreti nedir bilgisi olan var mı ?

Merhaba kızlar özel takipliyim 28.haftama giriyorum kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıracağım ücreti nedir bilgisi olan var mı ?
Ben istanbulda özel hastanede sanırım 2500-3000 civarı ödedim. Parasına takılmayın lütfen önemli olan sağlık

fiyata çok takılma bence o önemli bi durum yani
Ben istanbulda özel hastanede sanırım 2500-3000 civarı ödedim. Parasına takılmayın lütfen önemli olan sağlık
Fiyata takıldığım için değil kızlar önemli olduğunu biliyorum zaten yaptıracağım sadece fikir sahibi olmak istedim teşekkürler yorumlar için 🙏

Fiyata takıldığım için değil kızlar önemli olduğunu biliyorum zaten yaptıracağım sadece fikir sahibi olmak istedim teşekkürler yorumlar için 🙏
Hastanene sor fiyat söylerler. Eczanelerde de satılıyor hastane pahalı gelirse eczaneden alıp vurdurursun. Ben 2 ay önce yaptırdım 1000tl civarı bir fiyatı vardı özel hastanede. Birisi 2500-3000 demiş şaşırdım.

Back
X