Kan uyuşmazlığı iğnesi

senemsls

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2024
1.180
470
43
26
Merhaba kızlar özel takipliyim 28.haftama giriyorum kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıracağım ücreti nedir bilgisi olan var mı ?

Merhaba kızlar özel takipliyim 28.haftama giriyorum kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıracağım ücreti nedir bilgisi olan var mı ?
Ben istanbulda özel hastanede sanırım 2500-3000 civarı ödedim. Parasına takılmayın lütfen önemli olan sağlık

fiyata çok takılma bence o önemli bi durum yani
Ben istanbulda özel hastanede sanırım 2500-3000 civarı ödedim. Parasına takılmayın lütfen önemli olan sağlık
Fiyata takıldığım için değil kızlar önemli olduğunu biliyorum zaten yaptıracağım sadece fikir sahibi olmak istedim teşekkürler yorumlar için

Fiyata takıldığım için değil kızlar önemli olduğunu biliyorum zaten yaptıracağım sadece fikir sahibi olmak istedim teşekkürler yorumlar için
Hastanene sor fiyat söylerler. Eczanelerde de satılıyor hastane pahalı gelirse eczaneden alıp vurdurursun. Ben 2 ay önce yaptırdım 1000tl civarı bir fiyatı vardı özel hastanede. Birisi 2500-3000 demiş şaşırdım.

Sağol canım yaptırdım bile özelde iğne yokmuş hem iğneye 2600 vericektim vurdurmaya da 1500 eczaneye ücretsiz getirttim devlette ücretsiz vuruldum çok daha iyi oldu
Merhaba, devlette mi yazdırdınız iğneyi yoksa özel doktorunuz mu yazdı ?
Asm ler yazıyor mu acaba bilginiz var mı bu konuda da ?

Merhaba, devlette mi yazdırdınız iğneyi yoksa özel doktorunuz mu yazdı ?
Asm ler yazıyor mu acaba bilginiz var mı bu konuda da ?
Özelde doktorum yazdı iğneyi bulamayınca bende eczanelerde aradım zor olsa da buldum. Asmler yazmıyor bildiğim kadarıyla ben iğneyi orda yaptırayım dedim yapmadılar çünkü. Devlet hastanesine gidip yazadabilirler ben zaten özel takipli olduğum için gerek kalmadı

Ne kadar ücret ödediniz acaba ? Ben en son 2 3 ay kadar önce 2700 e yakın ödemiştim

Ne kadar ücret ödediniz acaba ? Ben en son 2 3 ay kadar önce 2700 e yakın ödemiştim
Normalde 2600 TLymiş çevre şehirden araştırmıştım burda bulamadığım için sonra annem benim adıma eczaneden sipariş vermiş reçete olduğu için ücret çıkmadı dedi ama bilmiyorum ailem getirdi iğneyi ben ücret vermedim

Teşekkür ederim cevaplar için şifa olsun hepimize saglikla doğsun büyüsün bebislerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…