Kan uyuşmazlığı iğnesi

senemsls

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2024
847
296
23
26
Merhaba kızlar özel takipliyim 28.haftama giriyorum kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıracağım ücreti nedir bilgisi olan var mı ?

Merhaba kızlar özel takipliyim 28.haftama giriyorum kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıracağım ücreti nedir bilgisi olan var mı ?
Ben istanbulda özel hastanede sanırım 2500-3000 civarı ödedim. Parasına takılmayın lütfen önemli olan sağlık

fiyata çok takılma bence o önemli bi durum yani
Ben istanbulda özel hastanede sanırım 2500-3000 civarı ödedim. Parasına takılmayın lütfen önemli olan sağlık
Fiyata takıldığım için değil kızlar önemli olduğunu biliyorum zaten yaptıracağım sadece fikir sahibi olmak istedim teşekkürler yorumlar için

Fiyata takıldığım için değil kızlar önemli olduğunu biliyorum zaten yaptıracağım sadece fikir sahibi olmak istedim teşekkürler yorumlar için
Hastanene sor fiyat söylerler. Eczanelerde de satılıyor hastane pahalı gelirse eczaneden alıp vurdurursun. Ben 2 ay önce yaptırdım 1000tl civarı bir fiyatı vardı özel hastanede. Birisi 2500-3000 demiş şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…