- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
cnm benimde ikinci hamileliğim..ilkinde iğne olmuştum bende...iki defa indirect coombs testi oldum..sorun yokmuş..sanırım iki ay aralığında oldu..ilkinde iğne olduysan bi problem olmuyor diye biliorum..benim plasentam aşağıda olduğu için erken doğum riskim var..kan uyuşmazlığıyla ilgili bi problem yok şimdilik...
ilkinde iğne olmasaydın bu tür tehditler olabilirdi ama burda her söylenenede kafanı takma..çokta araştırma derim..yoksa pisikolojin bozulur..benim rahimim kalp şeklinde bu yüzden laparoskopi olduydum..ilkindede normalde düşük tehlikesi olmam gerekirmiş ama maşallah hiç bişey olmadı..bunlarla boşuna üzme kendini...
bende de var kan uyuşmazlığı ama ilşk bebeğim benim doğumdan sonra iğne olacağım eğer bebek babanın kanın dansa
slm kızlar bizimde kan uyusmazlıgımız var ilk gebeliğim 28. haftada Rh immünoglobulin verecek doktorum yabancı oldugum bı durum degıldı kan uyusmazlıgı annem ve babamdada var malesef bu yuzden tek cocugum
bende de kan uyuşmazlığı var ve ikinci ogluşumu bekliyom. ama bugün tahlili aldım şu İNDİRECT COOMBS sonucu pozitif çıktı protein c ve s düşük çıktı.
tahlili bi daha tekrar edelim dedi dr.
ama çok kötü oldum ya bişey olursa diye çok üzüldüm.yarına kadar zor bekleyecem allah yardım etsin ne olur bebişime bişey olmasın :Saruboceq:
bende de kan uyuşmazlığı var ve ikinci ogluşumu bekliyom. ama bugün tahlili aldım şu İNDİRECT COOMBS sonucu pozitif çıktı protein c ve s düşük çıktı.
tahlili bi daha tekrar edelim dedi dr.
ama çok kötü oldum ya bişey olursa diye çok üzüldüm.yarına kadar zor bekleyecem allah yardım etsin ne olur bebişime bişey olmasın :Saruboceq:
Oh cok sevİndİm canım senİn adına saglıla allhım kucagına almayı nasİp etsİn
gözün aydın canım.çok sevindim.
ilkinde iğneni olup sonraki gebelikte yinede sorun olma ihtimali mi varmıdır ki zaten.
eğer varsa hep risk altındayız yani.neyseki seninki iyi sonuçlandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?