Kan uyuşmazlığı olup negatif sonuç alanlar kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldunuz mu??

baharcountry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
67
0
86
İstanbul
Arkadaşlar merhaba 5 nisan tarihinde tüp bebekte negatif sonucumu aldım. Doktorlarım gebelik oluşmadığı için, gebelik hormonu salgılanmadığı için kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmama gerek olmadığını söylediler.. Sizinde böylemi oldu paylaşırsanız çok sevinirim.... şimdiden teşekkürler...

canım gebelik oluşmayınca yapmana gerek yok, benim 2,5 aylıktı kalbi durunca aldılar ve uyuşmazlık olduğu için hemen iğnemide yaptılar, gebe kalamayanlara yapmıyorlar bunu cnm, telaşlanma hiç....

canım gebelik oluşmayınca yapmana gerek yok, benim 2,5 aylıktı kalbi durunca aldılar ve uyuşmazlık olduğu için hemen iğnemide yaptılar, gebe kalamayanlara yapmıyorlar bunu cnm, telaşlanma hiç....

Canım benim DİLERİM RABBİMDEN TEZ ZAMANDA RABBİM İSTEYEN HERKESE İÇİNDENDE BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP EDER... AMİN...

Canım ALLAH razı olsun senden cevapladığın için çok teşekkür ederim... malum bizim gibi olanlarda bu uyuşmazlık iğnesi bizim için çok önemli o yüzden bu konuda gereğinden fazla hassasım
ALLAH KORUSUN....
tekrardan çok teşekkürler canım ALLAH RAZI OLSUN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…