Kan uyuşmazlığı testi pozitif

Siyamkedisi

Meleklerini Bekleyen Anne Adayı
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
138
18
98
Merhabalar eşimle bende kan uyuşmazlığı var. Daha önce karnımda bebeklerimin ölmesi sonucu 2kere kürtaj olmak zorunda kaldım ve iğne yapılmadı. Şimdi korkuyorum. 20 haftalık hamileyim ve henüz test yapılmadı. 2 gün sonra kontrolüm var sanırım test yapılıcak vr ben pozitif çıkar diye çok korkuyorum. Benim gibi bu sorunu yaşayanlar var mı acaba?

Merhaba. Esimle bende de kan uyuşmazlığı var. Ilk cocuğumda yanlis bilgilendirme sonucu uyuşmazlık iğnesi yapılmadı ve 13 yıl sonra istem disi hamile kaldım. Hamilelik testi icin kan verirken antikor testi de yaptırdım negatif cikti icin rahat etmedi bi hafta sonra tekrar baktirdim negatif cikti 20. Haftada negatif cikinca uyuşmazlık iğnesi oldum tabi bu sonrası içindi dogumdan sonra da oldum cok sukur bi sıkıntı yasamadık bebegim 4 aylık simdi. Vücudum ilk gebelikte antikor üretmedigi icin şanslıydim insallah sizinde negatif çıkar Sağlıcakla alırsınız bebeğinizi kucağınıza

Çok teşekkür ederim cvp için. İnşallah bende sizinle aynı kaderi yaşarım

Çok merak ettim bndede aynı durum var hemen hemen şuan ne durumdsınız

Benim ilk gebeliğim 5 haftalıkken kürtajla sonuçlandı bu 2. Gebeliğim kan uyusmazlığımız var eşimle ama iğne yapılmadı şuan 6 haftalık hamileyim kan uyusmazlığı testim negatif çıktı fakat hala korkuyorum inşallah bi sorun çıkmaz

İnşallah canım geçmiş olsun Allah bağışlasın

Benim de eşimle uyuşmazlığım var. Bildiğim kadarıyla 10 haftaya kadar olan düşüklerde iğne yapılmazsa bile bir sonraki gebeliği etkilemiyor. yani zararı yok. şimdiki hamileliğinizde ileriki haftalarda uyuşmazlık iğnesi olacaksınız, doğumdan sonra da 3 gün içinde yine olmanız gerekiyor.

Kan uyuşmazlığı testim şuan negatif çıkıyor pozitif çıktıgında mı iğne olucam eger öyleyse sürekli kontrol ettirmem lazım ozaman

Kızlar zaten vücut bebeği tanırsa doktorlar fark ediyor. Bebekte ödem oluyor hiç korkmayın bnm hep pozitif çıktı doktorum hiç korkma öyle bir şey olsaydı bn fark ederdim dedi bebeğin de ödem yok dedi sonradan tekrar yapıldı ve negatif çıktı iğne yapıldı 28. Haftamda ve doğumdan sonra bebeğimin kan grubu pozitif olunca tekrar vurdular

Nasıl yani anlamadım benim negatif çıktı sıkıntımı var yani şuan
Negatif çıkması gerekiyor negatif çıktığı için önlem amaçlı iğne yapıyorlar. Pozitif çıkarsa vücut bebeği tanıdığı için iğne yapmazlar bnm negatif çıktı iğne mi oldum.

28. Haftamda oldum iğne mi. 28 haftaya kadar indirekt coombs testi yapıldı negatif çıkınca iğne yaptılar. Doğumda bebeğimin kan grubu na bakıldı pozitif olunca bana 24 saat içinde tekrar yapıldı

Karnına darbe alamamaya özen göster birde kanaman olursa direk doktara git yine iğne yapıyorlar

Sürekli testin 28. Haftaya kadar negatif çıkmıstı ozaman deme. Çok stresliyim çok takıyorum belki ama daha yeni oldugu için belkide internetten bişeyleri okumak dahada yıpratıyo belkide. Çok tesekkür ederim canım cvp verdiğin için

Hiç takma canım bnm pozitif çıktığı olmuştu ne yapacağımı bilememiştim doktorum bni çık rahatlatmıştı korkma test yanlıştır demişti 3 kez pozitif çıktı. Doktorum öyle bir şey olsa bn görrüm demişti bebeğin de ödem olurdu demişti gerçekte n de test yanlış çıkmıştı sonra hep negatif çıktı. Bnm de ilk bebeğim rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…