Kan uyuşmazlığı testi pozitif

Sadece sarılığına dikkat et uzun sürüyor saat başı emzirmek gerekiyor aklında bulunsun odanın lambası beyaz olsun sarılığa iyi geliyor

Allahım sana bagıslamıs bebeğini Allah nazarlardan korusun nekadar sürdü sarılığı peki bebeğinin şuan bi problemi yok deme

Amin. İnşallah sende sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim. 58 günlüğüz halen sarıldığımız var şükür bebeğim gayet iyi

Allahım sana bagıslamıs bebeğini Allah nazarlardan korusun nekadar sürdü sarılığı peki bebeğinin şuan bi problemi yok deme
Merhaba. Geç gördüğüm için cvp veremedim canım. Hiç kafana takma sakın. Bende senin gibi tüm hamileliğim boyunca kafama taktım ve 2 hafta önce 28. Haftada testimi yaptırdım ve sonuç negatif doktorum 10haftalıktan küçük gebelik kayıpları sorun yaratmıyor dedi ve anne karnında anlaşılır dedi. Allaha şükür şuan 30. Haftama girdim.

Merhabalar kayiplariniz kaç haftalik ti acaba umarım cevap verirsiniz

Merhaba.. biraz uzun zaman olmuş ama bende aynı konudan dolayı çok üzülüyorum.. sizin kürtajlarınız ne kadarlıktı kaç haftalıktı bebekleriniz.. bende iğne olmadım ve çok korkuyorum herhangi bir sorun olmasından( çok teşekkür ederim şimdiden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…